Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ για την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ:Πολύ μεγάλη δυναμική στην παράταξη της ΝΔ, ενώ παράλληλα φέρνει μια νέα προοπτική και μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης στον Ελληνικό λαό

Η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ για την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ:Πολύ μεγάλη δυναμική στην παράταξη της ΝΔ, ενώ παράλληλα φέρνει μια νέα προοπτική και μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης στον Ελληνικό λαό

imagehandlerΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας για την συμπλήρωση ενός έτους από την εκλογή του  Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ ,αναφέρονται τα εξής:

“Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εκλογή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μέσα από μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν 405.000 συμπολίτες μας. Η εκλογή του κ. Μητσοτάκη ξαναέδωσε μια πολύ μεγάλη δυναμική στην παράταξη της ΝΔ, ενώ παράλληλα φέρνει μια νέα προοπτική και μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης στον Ελληνικό λαό.

Στον ένα χρόνο αρχηγίας του κ. Μητσοτάκη: διασφαλίστηκε η ενότητα της Παράταξης με ανανέωση και αξιολόγηση. Παρουσιάστηκε το πολιτικο-ιδεολογικό περίγραμμα με την «Συμφωνία Αλήθειας» και το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Εξυγιαίνεται οικονομικά αφού έχουν μειωθεί κατά 60% τα λειτουργικά κόστη και προωθείται η κάρτα μέλους που εξασφαλίζει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν δράσεις σε όλη την Ελλάδα όπως: «κανένας στο περιθώριο» με στήριξη 400 κοινωνικών δομών αλληλεγγύης, η «Συμφωνία Αλήθειας» με αγρότες/κτηνοτρόφους. Σημαντική είναι επίσης η ενεργοποίηση των Γραμματειών έχοντας άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματα των πολιτών. Τέλος, με  τη δημιουργία μητρώου και πολιτικής ακαδημίας στελεχών προχωρά η στελεχιακή προετοιμασία, ανανέωση και κατάρτιση.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως μια αξιόπιστη μεταρρυθμιστική δύναμη θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει με τους εταίρους με πολύ πιο σοβαρό και αξιόπιστο τρόπο. Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει την προσπάθειά της να γίνει ακόμα πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη για να μπορέσει να βάλει τη χώρα σε ένα σωστό δρόμο και να φέρει ξανά αισιοδοξία στη χώρα.”

 

Επισύναψη συνδέσμου βίντεο: httpssss://www.youtube.com/watch?v=fR9GiDmw4p8

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments