Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Η πρώτη μεγάλη μουσική στιγμή του 2018, στο Πνευματικό Κέντρο

Η πρώτη μεγάλη μουσική στιγμή του 2018, στο Πνευματικό Κέντρο

DSC_2632DSC_2720Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Μια ανεπανάληπτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εκατοντάδες θεατές που γέμισαν κάθε γωνιά της αίθουσας «Β. Πυρσινέλλας» την Δευτέρα 29/1, το βράδυ.

Το αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο με το Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, μια παραγωγή του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, αποτέλεσε ένα μουσικό ταξίδι πάνω στους στίχους του Νίκου Γκάτσου, με μελωδίες από τους πιο σημαντικούς Έλληνες συνθέτες.

Μια εντυπωσιακή αναδρομή στο έργο του Γκάτσου που σφράγισε όσο κανείς άλλος το ελληνικό τραγούδι της μεταπολεμικής Ελλάδας, παρέσυρε τους θεατές σε μια βραδιά με ενθουσιασμό, συμμετοχή και συγκίνηση.

Ρωμαλέος και ευαίσθητος ταυτόχρονα ο Μανώλης Μητσιάς,  απέδωσε εξαιρετικά τα αγαπημένα μας τραγούδια, πολλά από τα οποία είχε την τύχη να τα ερμηνεύσει πρώτος.

Στιβαρή και συγκινητική η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τόσο στις αναγνώσεις, όσο και στην ερμηνεία τραγουδιών που έχουμε γνωρίσει από τις μεγάλες γυναικείες φωνές της χώρας μας.

Οι συντελεστές ευχαρίστησαν το ολόθερμο κοινό των Ιωαννίνων για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή του, αλλά και τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου, κ. Κων/νο Γκόγκο, για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments