Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΣ» ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιωαννίνων «ΠΗΓΑΣΟΣ» πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών χορευτική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία της πόλη μας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Οι μικροί και μεγάλοι χορευτές του συλλόγου μαζίμε τη δασκάλα τους Ελπινίκη Μπάρκα σκόρπισαν παντού με το χορό τους – dancefitnessμε τραγούδια pop, Latinκαι χριστουγεννιάτικα,  χαμόγελα χαράς κι αισιοδοξίας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα με τα χορευτικά ο «ΠΗΓΑΣΟΣ» διενήργησε φιλανθρωπικό bazaarμε χειροποίητες κατασκευές decoupageαπό τα μέλη του, τα έσοδα του οποίου διατέθησαν υπέρ της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα».

Ευχαριστούμε που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις μας την Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.Θ.Ι. Αλέκα Βακαλοπούλου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιωαννιτών Γιώργο Παπαδιώτη, τους εργαζόμενους στη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα», καθώς και τα μέλη μας, χορευτές και γονείς, αλλά και όσους Γιαννιώτες και επισκέπτες παραβρέθηκαν στην εκδήλωσή μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν στους χορευτές του συλλόγου αναμνηστικά δωράκια και γλυκά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΠΗΓΑΣΟΥ» εύχονται καλές και χαρούμενες γιορτές σε όλους με υγεία, αγάπη και ειρήνη και με τη νέα χρονιά ο σύλλογος ετοιμάζει πάλι με πολύ κέφι, όμορφες δράσεις που θα φωτίσουν και θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητα των μελών μας και των κατοίκων της πόλης μας!!!

 

 

.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments