Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Θ.Φορτσάκης, βουλευτής Επικρατείας ΝΔ : ”Η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας”
È.Öïñôóáêçò (ðñõôáíçò ÐÁ) - Öùô/Ãñçãïñçò ×ñõóï÷ïéäçò

Θ.Φορτσάκης, βουλευτής Επικρατείας ΝΔ : ”Η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας”

È.Öïñôóáêçò (ðñõôáíçò ÐÁ) - Öùô/Ãñçãïñçò ×ñõóï÷ïéäçò

”Η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας που στηρίζεται στην ανοχή της αντιπολίτευσης..” Αυτό τόνισε μιλώντας σήμερα στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος) ο κ. Θεόδωρος Φορτσάκης , βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ.
Πρόσθεσε επίσης πως ”η συμφωνία είναι ένα αναγκαίο κακό .Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από να την στηρίζουμε.Διότι η χώρα έφτασε σε ένα σημείο ακραίο και είναι ανάγκη να επιβεβαιώσουμε την συμμετοχή και στην Ευρωζώνη και στην Ευρώπη. Το περιεχόμενο της συμφωνίας έχει πολλούς βαρείς όρους που με μεγάλη δυσκολία θα εφαρμοστούν ,ωστόσο η επιλογή είναι ή θα έχουμε μια συμφωνία κακή όπως αυτή ,ή δεν θα έχουμε καθόλου ,οπότε οι συνέπειες θα είναι ακόμη χειρότερες”
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης για τη στάση της ΝΔ απέναντι στην συμφωνία είπε πως ”είναι φυσικό οι δικοί μας βουλευτές,που φέρουν το βάρος μιας τέτοιας συμφωνίας να δυσανασχετούν.”
Επέκρινε την κυβέρνηση για ζητήματα παιδείας τονίζοντας χαρακτηριστικά:” Η κυβέρνηση επέβαλε στον χώρο της ιδιωτικής παιδείας έναν ΦΠΑ 23% ,για να αντισταθμίσει δήθεν τη μείωση στο βόϊον κρέας.Δηλαδή κρέας ή παιδεία.Αυτά είναι πράγματα αστεία.Οδηγούμε τις ιδιωτικές επενδύσεις σε αφανισμό..” Ακούστε το ηχητικό..

httpssss://soundcloud.com/dimotikoradiofono/yxmrme8nsvsq

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments