Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ικανοποίηση από την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων για την επίλυση του ζήτήματος των δεξαμενών καυσίμων ,που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό

Ικανοποίηση από την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων για την επίλυση του ζήτήματος των δεξαμενών καυσίμων ,που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό

maxresdefaultΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Σε ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων με αφορμή την δήλωση του πρωθυπουργού για την επίλυση του ζήτήματος των δεξαμενών καυσίμων και τη δυνατότητα τροφοδοσίας αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

“Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την επίλυση του ζητήματος εγκατάστασης των δεξαμενών καύσιμων και τη δυνατότητα τροφοδοσίας αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή είχε θέσει σαν πρώτη της προτεραιότητα και ως μέγιστο πολιτικό ζήτημα για την ανάπτυξη του τόπου τη συνολική αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων.

Πιστεύοντας μάλιστα ότι η διεκδίκηση των μεγάλων ζητημάτων πρέπει να γίνεται ενώνοντας δυνάμεις, κινητοποίησε όλους τους Φορείς της περιοχής στην κατεύθυνση αυτή, μια τακτική που όπως αποδείχτηκε έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας μετά την εξέλιξη αυτή τόνισε:

«Βήμα βήμα καταφέραμε το στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την πλήρη λειτουργική και επιχειρησιακή αναβάθμιση του αεροδρομίου των Ιωαννίνων. Μια καινούργια μέρα για την ανάπτυξη του τόπου ξεκινά και είμαστε ικανοποιημένοι που συμβάλαμε με τις δυνάμεις μας.

Οφείλουμε φυσικά να ευχαριστήσουμε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη, τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών, Θάνο Βούρδα, τους βουλευτές του νομού και όλους όσους εργάστηκαν για να δοθεί λύση στο θέμα των καυσίμων.

Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είναι από πολλές απόψεις και κυρίως γεωστρατηγικά ένα πολύ σημαντικό αεροδρόμιο για ολόκληρη τη χώρα.

Για εμάς το επιχείρημα που προβάλαμε συνεχώς για την ολοκλήρωση των υποδομών-μεταφορών της Ηπείρου βρήκε σήμερα πλήρη ανταπόκριση γιατί πλέον η Ήπειρος έχει μαζί με το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τους δύο οδικούς άξονες, Εγνατία και Ιόνια, κι ένα σύγχρονο αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, το αεροδρόμιο όλης της Ηπείρου”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments