Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Πολιτισμός / Καλλιτεχνικό Σωματείο Εξαύδα: Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας

Καλλιτεχνικό Σωματείο Εξαύδα: Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας

μαθηματα

Η Εξαύδα πάει… Φρόντζο! Ο γάμος της χρονιάς επαναλαμβάνεται στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ για μία και μοναδική παράσταση, με υστερική νύφη, πολιτικάντη γαμπρό, γκλαμουράτη πεθερά, φευγάτο πεθερό… και κουμπάρο – έκπληξη!

Σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά στα “Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας”, τη μαύρη (κατάμαυρη) κωμωδία της Πένυς Φυλακτάκη, που κατάφερε να χωρέσει όλη την ξενοφοβία, την υποκρισία και την ημιμάθεια της νεοελληνικής κοινωνίας σε ένα σπαρταριστό κείμενο, με αέρα από παλιά ελληνική ταινία…

Ελάτε να μάθετε σε τι χρησιμεύουν τα σέλινα στο γάμο, πώς παίζεται το πόκερ του Μπαταξή, πού ακριβώς βρίσκεται η μέση του πουθενά και πόσο απέχει από τον Άγιο Παντελεήμονα, και τέλος τι είναι πιο σημαντικό στο γάμο, ο κουμπάρος ή οι βέρες! Πάνω απ’ όλα όμως ελάτε να γελάσετε με μια πραγματικότητα για γέλια… και για κλάματα!

Σκηνοθεσία – Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Κατσάνος
Σκηνικά: Θανάσης ΤζάτσοςΕξα
Φώτα: Νίκος Γούλας – Νεκταρία Λαμπράκη
Ήχος: Αντωνία Παλαβού

Ερμηνεύουν κατά σειρά εμφάνισης οι:
Ξένος: Μάριος Κατσάνος
Γαμπρός: Δημήτρης Κατσάνος
Νύφη: Όλγα Μπαλωμένου
Συμπεθέρα: Μαρία Φατούρου
Συμπέθερος: Παναγιώτης Κόρδας
Ιερέας: Θεοχάρης Μπερρής
Δημοσιογράφος: Κέλυ Παππά

Είσοδος: 5 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία “Αναγνώστης”, “Οσελότος” και στα “Seven”, και από μέλη της ομάδας. Για πληροφορίες καλέστε στο 6946131950.

* Παρέχονται 50 θέσεις δωρεάν για ανέργους *

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments