Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Καραγιάννης – Οι απόδημοι μας, συνοδοιπόροι για τον Δήμο που ονειρευόμαστε

Καραγιάννης – Οι απόδημοι μας, συνοδοιπόροι για τον Δήμο που ονειρευόμαστε

Σε ανακοίνωση του υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Καραγιάννης Γιάννη αναφέρονται τα εξής:

“Στους απόδημους Παραμυθιώτες βρέθηκε την Κυριακή για δεύτερη φορά το τελευταίο δίμηνο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της Παράταξης “ΔΗΜ.ΟΣ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας”, Καραγιάννης Γιάννης, με αφορμή αυτή την φορά, την καθιερωμένο ετήσιο χορό της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου συνομίλησε με μέλη της αποδημίας της Παραμυθιάς για μια σειρά θεμάτων του Δήμου Σουλίου και κυρίως για το πως θα αποκτήσει ο Δήμος την αναπτυξιακή ρότα που όλοι ονειρευόμαστε.
Ο επικεφαλής της Παράταξης “ΔΗΜ.ΟΣ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας”, έγινε δέκτης του οράματος των συμπατριωτών μας για τον αυριανό Δήμο και για το πως “βλέπουν” οι απόδημοι μας την σύγχρονη Δημοτική Αρχή.
Στις δηλώσεις του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Καραγιάννης Γιάννης, τόνισε πως οι απόδημοι μας είναι συνοδοιπόροι για τον Δήμο που ονειρευόμαστε ενώ δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή και διαβούλευση μαζί τους, με στόχο την δημιουργία ενός Δήμου πρότυπου, που θα μπορεί να σταθεί επάξια στις σύγχρονες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
«Παρόμοιες εκδηλώσεις αποκτούν ιδιαίτερο νόημα καθώς πέραν της διατήρησης της παράδοσης και των σχέσεων των αποδήμων με την γενέτειρα Παραμυθιά, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για συμμετοχή στην διαβούλευση των μελλοντικών ενεργειών της νέας Δημοτικής Αρχής, και γιαυτό ευχαριστώ από καρδιάς για το έργο που προσφέρει η δραστήρια Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας, ο πρόεδρος κ. Ζαρανίκας το Δ.Σ και τα μέλη αυτής» τόνισε ο Καραγιάννης Γιάννης.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments