Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων για τους δημόσιους χώρους

Καταγγελία του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων για τους δημόσιους χώρους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων  συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως με αφορμή την άρνηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ιωαννιτών,  να παραχωρήσει το πάρκο στα Λιθαρίτσια για την διεξαγωγή του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή» την Παρασκευή  6 και το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να καταγγείλει αυτή την ενέργεια όπως και κάθε ενέργεια με στόχο την φίμωση οποιουδήποτε πολιτικού λόγου, τωρινή ή μελλοντική. Άλλωστε έχει αποφασιστεί και η απαγόρευση διεξαγωγής των «Αναιρέσεων» .

Η δημοτική αρχή οργάνωσε και συνεχίζει να οργανώνει εκδηλώσεις που απευθύνονται σε μια ελίτ 100 ατόμων την ίδια στιγμή που αρνείται να παραχωρήσει τη χρήση του χώρου στην μεγαλύτερη πολιτιστική-πολιτική εκδήλωση της χώρας.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν είμαστε στην υπηρεσία του λαού για να απαγορεύουμε την έκφρασή του, να αφαιρούμε την διακίνηση ιδεών ως «ρύπανση της πόλης» και να ανεχόμαστε την πραγματική ρύπανση, αυτή από τις διαφημίσεις της μεγαλοεργοδοσίας.

Δουλειά μας είναι να καθαρίζουμε την πόλη. Όχι να φιμώνουμε τα κόμματα.

Θέλουμε δήμους στην υπηρεσία του λαού. Δήμους που θα ενθαρρύνουν την πολιτιστική έκφραση για όλους, που αυτή τη στιγμή βρίσκει ανυπέρβλητα οικονομικά εμπόδια. Δήμους που θα παρέχουν χώρο σε ερασιτεχνικά σχήματα. Που θα  επιτρέπουν την ελευθέρια  έκφρασης στα πολιτικά κόμματα που εκφράζουν το λαό.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments