Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΚΚΕ Τ.Ο. Ιωαννίνων: Καταδίκη της επίθεσης ΜΑΤ σε φορείς και σωματεία της Καλλιθέας

ΚΚΕ Τ.Ο. Ιωαννίνων: Καταδίκη της επίθεσης ΜΑΤ σε φορείς και σωματεία της Καλλιθέας

Σε ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:

“Η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση των ΜΑΤ στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια προσπάθειας σωματείων και φορέων της περιοχής, να εμποδίσουν την δράση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής. Οι φασίστες επιχείρησαν να πάρουν μέρος στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εμφανιζόμενοι να χαιρετούν ναζιστικά και να φωνάζουν εμετικά φασιστικά και αντικομμουνιστικά συνθήματα..

Να θυμίσουμε ότι μόλις πριν λίγες μέρες και εδώ στην περιοχή μας γίναμε μάρτυρες οργανωμένης φασιστικής επίθεσης, όταν φασίστες επιτέθηκαν σε ανήλικους πρόσφυγες στην Κόνιτσα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα κάθε είδους φασιστοειδή, τα τσιράκια των αφεντικών θεωρούν ότι έχουν στρωμένο το έδαφος για τη βρώμικη δράση τους. Είναι προφανές ότι και σε κεντρικό επίπεδο η κυβέρνηση, με διάφορους τρόπους ρίχνει νερό στον μύλο του εθνικισμού, προκειμένου να τους αξιοποιεί στα διάφορα πολιτικά της παιχνίδια, για τη συγκρότηση δήθεν αντιφασιστικών μετώπων.

Οι φασίστες, «η σαπίλα όλου του ντουνιά», είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα φοβίσουν το λαός μας, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της περιοχής να απομονώσει τους φασίστες. Να υψώσει τείχος αντίστασης στη βρώμικη δράση τους.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments