Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Κοινό των Ηπειρωτών”: Τελευταία κεντρική προεκλογική εκδήλωση στα Ιωάννινα

“Κοινό των Ηπειρωτών”: Τελευταία κεντρική προεκλογική εκδήλωση στα Ιωάννινα

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Κοινό των Ηπειρωτών” αναφέρονται τα εξής:

Στην τελική ευθεία για την μεγάλη και κρίσιμη μάχη της Κυριακής, 26 Μαΐου, για τις περιφερειακές εκλογές, το «Κοινό των Ηπειρωτών» πραγματοποιεί την τελευταία κεντρική προεκλογική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι των Ιωαννίνων και θα μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ζάψας, αύριο Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο Du Lac.

Κάλεσμα στην εκδήλωση απεύθυνε ο εκ μέρους της παράταξης ο Κώστας Μπασιούκας, κάνοντας λόγο για θετικά μηνύματα και θέτοντας ως πρώτο στόχο τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

«Είμαστε αισιόδοξοι, λαμβάνοντας τα μηνύματα του κόσμου, ότι είμαστε σε ένα δρόμο που αυξάνεται συνεχώς η συσπείρωση του κόσμου που μας στηρίζει και στόχος μας είναι να πάμε στον δεύτερο γύρο και εκεί ασφαλώς να δώσουμε τη μεγάλη μάχη ώστε ο Γιώργος Ζάψας να είναι νέος περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Τα προβλήματα πολλά, αλλά αυτό στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα  είναι η δημοκρατική λειτουργία της περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου και των υπηρεσιών της περιφέρειας.

Είμαστε περήφανοι που καταφέρνουμε να έχουμε άξιους υποψήφιους σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, αυτοί που θα στελεχώσουν τις ομάδες εργασίες και θα δουλέψουν με ζήλο και θέρμη για τα προβλήματα του κάθε νομού ξεχωριστά και ολόκληρης της Ηπείρου συνολικά, σε συνεργασία με κυβέρνηση και Ε.Ε., γιατί αυτοί οι δίαυλοι πρέπει να είναι ανοιχτοί. Ενόψει και των ευρωεκλογών μάλιστα, είναι και αυτό σημαντικό  διακύβευμα, να υπάρχουν προοδευτικές δυνάμεις  στην Ευρώπη, που θα συμβάλλουν και στους δικούς μας στόχους.

Καλούμε όλον τον κόσμο για να γιορτάσουμε την τελευταία εκδήλωση στα Γιάννενα πριν την τελική ευθεία των εκλογών. Η συλλογικότητά μας λειτουργεί πλήρως δημοκρατικά και έτσι θα συνεχίσει και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που θα είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο. Με αισιοδοξία, προχωράμε μέχρι την τελική νίκη», κατέληξε ο κ. Μπασιούκας.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments