Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / «Κυριακές με παραμύθια» ξανά στο «Καμπέρειο» – σειρά παίρνουν τα «Αινίγματα του Βασιλιά»!

«Κυριακές με παραμύθια» ξανά στο «Καμπέρειο» – σειρά παίρνουν τα «Αινίγματα του Βασιλιά»!

ainigmataΑπό:Γιώργος Γκόντζος– Η δεύτερη, για το 2016, παράσταση του προγράμματος «Κυριακές με παραμύθια» που οργανώνει και υλοποιεί το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων έρχεται την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Καμπέρειο». Η παράσταση αφήγησης παραμυθιών «Τα αινίγματα του Βασιλιά»! με συνοδεία ζωντανής μουσικής περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της στις 12 το μεσημέρι για ένα ακόμη απολαυστικό ταξίδι στο χώρο της φαντασίας. Η Ανθή Θάνου στην αφήγηση και ο Αλέξανδρος Μακρής στην μουσική θα κρατήσουν συντροφιά στους θεατές της νέας αυτής παραγωγής:  «Φοράμε τα σιδερένια μας παπούτσια και ξεκινάμε το ταξίδι στους μύθους και στα παραμύθια της ελληνικής και παγκόσμιας προφορικής παράδοσης. Στόχος μας η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, αλλά και η παραμυθία-παρηγοριά,­ που τόσο ανάγκη έχουμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Οι ήρωες ζωντανεύουν με τη φωνή, την κίνηση, τη μιμική της αφηγήτριας και η μουσική από το ακορντεόν, την κιθάρα και τα μικρά κρουστά, συντροφεύει τους ήρωες και τραγουδά τα κατορθώματά τους».

«Τα αινίγματα του Βασιλιά»!
Παράσταση αφήγησης παραμυθιών με συνοδεία ζωντανής μουσικής

Κυριακή 14 /2/16, ώρα 12:00’ – θέατρο «Καμπέρειο»

ΔΗΠΕΘΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ «Κυριακές με παραμύθια» – Γενική είσοδος 5 €

Κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 26510 25670 (καθημερινές, πρωινές ώρες) και 6972 445 708. Προπώληση εισιτηρίων στα γραφεία του Θεάτρου (Αρχοντικό Πυρσινέλλα, Παπάζογλου και Αραβαντινού γωνία, καθημερινές, πρωινές ώρες).

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Λ.Μενδώνη- Η Έκθεση της UNESCO  επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών και των επιστημονικών  και των πολιτικών.Ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανήκει στο δημόσιο

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις  αντιλήψεις της για την πολιτική  με την οποία  λειτουργεί το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments