Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Κ.Τασούλας(ΝΔ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προ των ευθυνών της για ένα έργο τεράστιας τοπικής και εθνικής σημασίας.

Κ.Τασούλας(ΝΔ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προ των ευθυνών της για ένα έργο τεράστιας τοπικής και εθνικής σημασίας.

images (3)Από:Γιώργος Γκόντζος–Ο βουλευτής Ιωαννίνων της  Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας μετά την νέα απάντηση που έλαβε από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ.Σταθάκη για την τύχη του έργου του οδικού άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά έκανε την ακόλουθη δήλωση δίνοντας ταυτόχρονα στην δημοσιότητα την απάντηση:

«Μετά την  άρνηση των αρμόδιων κυβερνητικών παραγόντων να υιοθετήσουν το απαραίτητο έργο του οδικού άξονα ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΚΑΒΙΑ, επανυπέβαλα με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, νεότερο αίτημα του Δήμου Ζίτσας για ανασχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος και συμπερίληψη του έργου στο σχετικό κατάλογο μεγάλων έργων.

Η απάντηση που διεβίβασε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σταθάκης επιβεβαιώνει πλήρως την αποκλειστική Κυβερνητική ευθύνη για το εν λόγω έργο.

Η Προϊσταμένη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης μας βεβαιώνει ότι το έργο αυτό, που σημειωτέον είναι πλέον ώριμο λόγω ύπαρξης ολοκληρωμένης μελέτης, μπορεί να ενταχθεί στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο, εφόσον το επιλέξει προς τούτο το Υπουργείο Υποδομών. Η υπηρεσιακή διαβεβαίωση ότι το έργο εμπίπτει στους στρατηγικούς στόχους του προγράμματος «Υποδομές  Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», θέτει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προ των ευθυνών της για ένα έργο τεράστιας τοπικής και εθνικής σημασίας.

Προς τούτο θα συνεχίσω να πιέζω την Κυβέρνηση προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί αποδεικνύεται πλέον με τον πιο φανερό τρόπο ότι ο μόνος που εμποδίζει την πρόοδο αυτού του σημαντικού έργου μέχρι τώρα είναι η σημερινή Κυβέρνηση».

Δείτε Επίσης

Ά. Μπάφας-Επιβραβεύτηκε  η θετική  πρόταση, η προοπτική και αποτυπώθηκε το έργο.Αποδοκιμάστηκε η άρνηση της πραγματικότητας,η έλλειψη πρότασης, η τοξικότητα

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Γνωρίζαμε  ότι  θα είμαστε  πρώτοι ,γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments