Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Κ.Τασούλας(ΝΔ)- Προχωράμε υπεύθυνα μπροστά με πρωτιά της ΝΔ

Κ.Τασούλας(ΝΔ)- Προχωράμε υπεύθυνα μπροστά με πρωτιά της ΝΔ

images

«Στις 20 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός θα δώσει ευκαιρία στην σταθερότητα, στη συνεργασία, στην προσπάθεια για έξοδο από την κρίση.  Θα δώσει ευκαιρία στη Ν.Δ. για να δώσει ευκαιρία στην ίδια τη χώρα.  Δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι επιβράβευση του ψέμματος, του λαϊκισμού και του διχασμού.

Προχωράμε υπεύθυνα μπροστά με πρωτιά της ΝΔ και ειλικρινή πρόθεση συνεργασιών ώστε να αναλάβει το ηνία της χώρας μία εθνική ομάδα διακυβέρνησης.

Η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφερε τρίτο μνημόνιο και σκληρά μέτρα.  Η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση, ο λαός μας δικαιούται να βγει από την κρίση εάν η ψήφος της Κυριακής λάβει υπόψη της που είμαστε τέλος του 2014 και που είμαστε σήμερα.

Δυστυχώς απεδείχθη ότι υπάρχουν και χειρότερα!  Ευτυχώς όμως υπάρχουν και καλύτερα!  Είναι μία νέα Κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και ευρύτερης συνεργασίας με ορίζοντα τετραετίας.  Η σταθερότητα  έρχεται για τη χώρα, τα πειράματα που στοίχισαν τόσο πολύ, τελειώνουν την Κυριακή».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ.Κώστας Τασούλας σε ομιλία του χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας, όπου και υπήρξε ο κύριος ομιλητής στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ στη Λευκάδα.

Σημειωτέον ότι ο κ.Κώστας Τασούλας σε αυτή την προεκλογική περίοδο επισκέφθηκε και μίλησε εκ μέρους της Ν.Δ. στην Καστοριά, στη Φλώρινα, στα Γρεβενά και στη Λευκάδα.

Συνεχίζοντας εξάλλου ο κ.Κώστας Τασούλας τις προεκλογικές επισκέψεις του στο νομό Ιωαννίνων επισκέφθηκε την Κόνιτσα, το Καλπάκι, την Κλειδωνιά, τη Μηλιά και το Βοτονόσι.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments