Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανοιχτή επιστολή του υπ.βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Ι. Παλάσχα στη ΝΕΟΛΑΙΑ, ενάντια στην Αποχή

Ανοιχτή επιστολή του υπ.βουλευτή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Ι. Παλάσχα στη ΝΕΟΛΑΙΑ, ενάντια στην Αποχή

palasxas

Ανοιχτή επιστολή του υπ.βουλευτή  Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου  Ι. Παλάσχα στη ΝΕΟΛΑΙΑ, ενάντια στην Αποχή

Καλώ τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους, το καλύτερο και πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας να συμμετέχει ενεργά στις εκλογές. Μας αφορά όλους! Καθορίζει το ΜΕΛΛΟΝ μας!

Η ΑΠΟΧΗ δεν αποτελεί πολιτική πράξη για να δείξουμε τη δυσαρέσκειά μας.

Η αποχή εξυπηρετεί το παλιό ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ας μην τους κάνουμε το χατίρι!

Μην αφήνετε τους κομματικούς στρατούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο να διαμορφώσουν το ΜΕΛΛΟΝ μας και την επόμενη μέρα.

Αν θες να ΑΛΛΑΞΕΙΣ κάτι ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΙΣ.

Εξαιτίας  της ΑΠΟΧΗΣ και της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, άνθρωποι που δεν ελέγχονται ουσιαστικά από κανέναν, διαμορφώνουν τη συλλογική μας αλλά και την ιδιωτική μας ζωή.

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και η ΑΠΟΧΗ είναι μια πράξη που μας επηρεάζει όλους. «αυτούς που θέλησαν και αυτούς που δεν θέλησαν, αυτούς που γνώριζαν και αυτούς που δεν γνώριζαν, αυτούς που ήταν δραστήριοι και αυτούς που δεν ήταν.

Κάποιοι κλαψουρίζουν αξιοθρήνητα, άλλοι βλαστημάνε χυδαία, αλλά κανείς ή λίγοι αναρωτιούνται: αν είχα κάνει κι εγώ το ΧΡΕΟΣ μου, αν είχα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ θα συνέβαινε αυτό που συνέβη;.. με ποιόν τρόπο ο καθένας από μας έφερε σε πέρας το ΚΑΘΗΚΟΝ που του έθεσε και του θέτει καθημερινά η ζωή του, για αυτά που έκανε και για αυτά που δεν έκανε;»(Α.Γκράμσι)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜAI, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ενεργά σημαίνει ότι δεν αφήνω τους λίγους να μου καθορίζουν τη ζωή, αλλά ότι γίνεται είναι και δικό μου έργο.

Για όλα τα παραπάνω και επειδή είσαι ΝΕΟΣ με ΟΝΕΙΡΑ και ΕΛΠΙΔΕΣ και σε ενδιαφέρει το ΜΕΛΛΟΝ σου και η επόμενη μέρα ΨΗΦΙΣΕ!

Γίνε μέρος της ΑΛΛΑΓΗΣ και της ΛΥΣΗΣ που θέλεις να έρθει.

 

Πέτρος I. Παλάσχας

 

Υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments