Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Μαζικό «παρών» του Ν.Ο.Ι. στον 22ο Μπιζάνιο Δρόμο! – Πρωτιές και μετάλλια κατέκτησαν οι νεαροί αθλητές του

Μαζικό «παρών» του Ν.Ο.Ι. στον 22ο Μπιζάνιο Δρόμο! – Πρωτιές και μετάλλια κατέκτησαν οι νεαροί αθλητές του

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής :

Μαζική ήταν η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στον 22ο Μπιζάνιο Δρόμο. Εξάλλου, ο Όμιλος στηρίζει διαχρονικά τους δρομικούς αγώνες που διεξάγονται στην πόλη, κατακτώντας μάλιστα πρωτιές και μετάλλια!

Περίπου 70 κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. διαφόρων ηλικιών έλαβαν μέρος στις διάφορες διαδρομές του αγώνα, με αρκετούς νεαρούς αθλητές του να ανεβαίνουν στο βάθρο και να πλασάρονται στη δεκάδα των σχολικών διαδρομών σ’ όλες σχεδόν τις κατηγορίες!

Ξεκινώντας από τον αγώνα των 11.500 μ. ο Ν.Ο.Ι εκπροσωπήθηκε από τον Ολυμπιονίκη του Γιάννη Τσίλη που έκοψε το νήμα σε χρόνο 53.29. Πολύ καλές επιδόσεις έκαναν επίσης ο προπονητής του Ομίλου Βασίλης Ευθυμίου, η Ελίνα Παπαϊωάννου, αλλά και ο παλιός αθλητής του Φώτης Ευαγγέλου.

Στον αγώνα για μαθητές Δημοτικού η Νεφέλη Ντάρα πήρε την πρώτη θέση στα κορίτσια. Στον αγώνα Γυμνασίων, ο Λεωνίδας Κοπίδης τερμάτισε πρώτος στα αγόρια και πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Παύλος Αναγνώστου πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο. Στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν επίσης οι Γιώργος Καππάς (4ος), Άγγελος Κολιός (6ος), Κων/νος Τζοβάρας (7ος) και Βασίλης Κωστούλας (8ος). Στα κορίτσια μπήκαν στη δεκάδα η Όλγα Δόση (6η), η Μαρία Παππά (7η), η Βικτωρία Μπούτζα (9η) και η Χριστίνα Παπαϊωάννου (10η).

Στον αγώνα για μαθητές Λυκείου, ο Αλέξης Βαρθολομαίος πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα αγόρια, ενώ στην δεκάδα βρέθηκαν επίσης οι Τηλέμαχος Γκίνης (5ος), Βαγγέλης Γκάλιος (7ος), Φώτης Καννής (9ος) και Νίκος Μπάλλας (10ος). Στα κορίτσια, στη δεκάδα βρέθηκαν η Αθηνά Τσιάβου (6η), η Ελένη Γιώτη (7η), η Παναγιώτα Σαράτση (8η) και η Κων/να Σιατερλή (10η).

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments