Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Όχι όχι μόνο οι πολίτες της Βρετανίας, αλλά γενικότερα η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών, δεν εγκρίνουν την σημερινή μορφή της Ευρώπης. ..»

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Όχι όχι μόνο οι πολίτες της Βρετανίας, αλλά γενικότερα η πλειοψηφία των Ευρωπαίων πολιτών, δεν εγκρίνουν την σημερινή μορφή της Ευρώπης. ..»

XRYSOVELONI1Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ η  υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη  με αφορμή το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία, τονίζει ότι επείγει η αποκατάσταση της Ευρώπης των Λαών. Σχετικά με τον εκλογικό νόμο σημειώνει ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κυρίως η ΝΔ,  δεν καταθέτουν εναλλακτικές προτάσεις ενώ σε ότι αφορά την συνταγματική αναθεώρηση καλεί τα κόμματα ή να καταθέσουν προτάσεις ή να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι επιθυμούν να παραμείνει το Σύνταγμα ως έχει. Σε ό,τι αφορά την δεύτερη αξιολόγηση του φθινοπώρου, τονίζει πως στόχος της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση “του εκσυγχρονισμού των εργασιακών θεμάτων προστατεύοντας όμως κατ’ απόλυτο τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομένων, τηρώντας παράλληλα την εθνική εργατική νομοθεσία.”, ενώ αναφέρθηκε  και στην συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments