Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων εντοπίστηκε στο σπίτι του Λούμπιτς

Μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων εντοπίστηκε στο σπίτι του Λούμπιτς

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι ανακρίσεις ατόμων από το φιλικό περιβάλλον του συγκυβερνήτη

german loubits

Η γερμανική αστυνομία ανακάλυψε «μια μεγάλη ποσότητα φαρμάκων» που προορίζονται για την αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχοσωματικών διαταραχών στην κατοικία του Αντρέας Λούμπιτζ, του συγκυβερνήτη που θεωρείται ύποπτος ότι προκάλεσε σκοπίμως τη συντριβή του Airbus Α320 της εταιρείας Germanwings, αποκάλυψε η εφημερίδα Welt am Sonntag.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα του νεαρού άνδρα στο Ντίσελντορφ, οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν «μεγάλο αριθμό φαρμάκων για την αντιμετώπιση ψυχοσωματικών νόσων» επισημαίνεται στην κυριακάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.

Κληθέντες από το Γαλλικό Πρακτορείο να σχολιάσουν σχετικά, Γάλλοι και Γερμανοί ερευνητές δεν θέλησαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν αυτήν την πληροφορία. Το νεαρό άνδρα παρακολουθούσαν επιπλέον «πολλοί νευρολόγοι και ψυχίατροι», συνεχίζει η εφημερίδα, επικαλούμενη έναν «υψηλόβαθμο ερευνητή».

Ο Λούμπιτζ υπέφερε από έντονο στρες και βαριάς μορφής κατάθλιψη, σύμφωνα με προσωπικά έγγραφα που ανακάλυψαν οι ερευνητές.
Αντιθέτως, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι ο 27χρονος ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ. Δεν βρέθηκε καμία ναρκωτική ουσία. Η αστυνομία, εξάλλου, «αυτή τη στιγμή» εξετάζει και υποβάλλει σε ερωτήσεις τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γνωστούς του συγκυβερνήτη, έγραψε επιπλέον η Welt am Sonntag.

germanwings andreas

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments