Πέμπτη , 14 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Με επιτυχία για 14η συνεχή χρονιά η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου

Με επιτυχία για 14η συνεχή χρονιά η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου

anavasiΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Για 14η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου από τον Όμιλο Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Εταιρεία Διοργάνωσης Αθλητικών Events My Adventure”, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Με τον ιδανικότερο καιρό, οι αθλητές ξεκίνησαν από την Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων (προεκκίνηση 10χλμ) για να συνεχίσουν τα πιο αγωνιστικά και απαιτητικά χιλιόμετρα της ανάβασης αμέσως μετά τη διασταύρωση για το χωριό Λιγκιάδες.

Η φετινή διοργάνωση  πρόσφερε ρεκόρ συμμετοχών και ρεκόρ νέας διαδρομής 0:44:27. Ο συγκλονιστικός τερματισμός των δύο σπουδαίων αθλητών, με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, αθλητή του Παναθηναϊκού, να κερδίζει στο φώτο φίνις με χιλιοστά του δευτερολέπτου (0:44:27.94) τον Νικόλαο Ζέγκλη, αθλητή του Σπαρτιατικού (0:44:28.05), επιβεβαίωσε πως η ποδηλασία είναι ένα από τα λίγα αθλήματα που μπορούν να μας χαρίσουν μοναδικές συγκινήσεις. Την 3η θέση στο βάθρο, μόλις λίγα δευτερόλεπτα διαφορά από τους δύο πρώτους, συμπλήρωσε ο Δημήτριος Φραμπίτσης, από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, με χρόνο 0:44:43.

Το υψηλό επίπεδο των αθλητών μάς χάρισε σημαντικές επιδόσεις καθώς επιπλέον 4 ακόμη αθλητές τερμάτισαν κάτω από τα 50 λεπτά, βάζοντας τον πήχη ψηλά για την επόμενη χρονιά.

Η κατηγορία Juniors κάτω των 18 κέρδισε τις εντυπώσεις αφήνοντας τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον του αθλήματος, ενώ η κατηγορία των Μ 60+ έδωσε δυναμικό παρών.

Στις γυναίκες διακρίθηκε η Ελευθερία Λάβαρη, η οποία τερμάτισε σε χρόνο 1:05:13 ενώ ακολούθησε η Χριστίνα Αθανασοπούλου με χρόνο 1:18:22.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής(Ο.Φ.Π.Ι-My Adventure) αναφέρονται τα εξής:

“Ευχαριστούμε θερμά την Τροχαία Ιωαννίνων για την άψογη συνεργασία και βοήθεια που μας παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Τμήματος Ιωαννίνων που ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη με πολυάριθμο δυναμικό και εξοπλισμό.

Οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ», FIFTH ELEMENT ADVENTURE STORE,

και το κατάστημα «2 ΤΡΟΧΟΙ» πάντα κοντά μας, στηρίζουν ανελλιπώς τη Διοργάνωση συμβάλλοντας ουσιαστικά στην υλοποίησή της.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ειδικά όσους ταξίδεψαν για να βρίσκονται στην 14η Ποδηλατική Ανάβαση Μιτσικελίου. Περιμένουμε να τους υποδεχθούμε και την επόμενη χρονιά με την υπόσχεση η Διοργάνωση να φανεί αντάξια των προσδοκιών τους.”

 

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments