Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Με επιτυχία η συμμετοχή της Πρέβεζας στην 31η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2015

Με επιτυχία η συμμετοχή της Πρέβεζας στην 31η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2015

 

 

mpwxotnΜε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας στην 31η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2015 της Θεσσαλονίκης από τις 12-15 Νοεμβρίου 2015. Ο δήμος Πρέβεζας είχε πολύτιμους αρωγούς και συμπαραστάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια τα μέλη της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας και ιδιαίτερα την Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας την Ένωση Ενοικιαζόμενων δωματίων, την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων δωματίων, το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τον σύλλογο εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας, τον σύλλογο Γευσιγνωστών Μίθαικος, το ΚΤΕΛ Πρέβεζας, τους δημοσιογράφους,  και πολλούς επαγγελματίες και ιδιώτες του τουρισμού της πόλης μας.

Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε μια τόσο πολυσυμμετοχική και ενιαία συνεργασία και παρουσία, για την οποία η επιτροπή τουριστικής προβολής είναι πραγματικά υπερήφανη και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να συνεχιστεί και να βελτιωθεί περαιτέρω, με εκπροσώπηση της πόλης μας σε όλα τα πεδία ενδιαφέροντος.

Η Πρέβεζα φέτος εκπροσωπήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, κατόπιν απόφασης της επιτροπής τουριστικής προβολής με σκοπό να υπάρχει μια ενιαία εκπροσώπηση όλης της Ηπείρου, όπου οι κυρίες Ειρήνη Τζίμα και Αγγελική Τζώρα καθόλη την διάρκεια της έκθεσης προώθησαν το διαφημιστικό υλικό και συντόνισαν τις συναντήσεις με τους εμπορικούς/τουριστικούς επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι ήταν πάρα πολλοί προερχόμενοι απο την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Παρασκευή 13/11 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Δήμου σε ειδική εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Νικόλαος Γερμανός. Εκεί παρευρέθηκαν φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τουριστικοί πράκτορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση, η οποία είχε επίσημη μετάφραση ταυτόχρονα και στα αγγλικά, παρουσίασε η κα Σοφία ΓαΊτανίδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κος Χρήστος Μπαϊλης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και τουριστικός πράκτορας κος Μιχάλης Ζορμπίδης, ο οποίος και με την ευκαιρία αυτή ανακοίνωσε την Πρέβεζα ως μόνιμο τουριστικό προορισμό του ταξιδιωτικού του γραφείου.

Η επιτροπή τουριστικής προβολής ευχαριστεί όλους όσους αφανώς συνεισέφεραν τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια όπως και τις κάτωθι επιχειρήσεις οι οποίες προσέφεραν προϊόντα για το στήσιμο του κοκτεϊλ κατά την παρουσίαση του Δήμου μας στου επισκέπτες:

Κτήμα Τάγγα για τα κρασιά, τον κο Φυσέκη για το τσίπουρο, τον κο Παπαδημητρίου για το ούζο, τον κο Γκούμα για το αυγοτάραχο, τον κο Γείτονα για τα καπνιστά χέλια, τον κο Καράλη για τα τυριά, τον κο Γκατζιώτη για τις μπαγκέτες, το ζαχαροπλαστείο “Σπιτικό” για τη λαδόπιτα, τον κο Τσουμελέκα για τις σαρδέλες, και τον κο Ζώη Οικονόμου για τον γαύρο μαρινάτο.

 

 

 

Δείτε Επίσης

Σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 ρίχτερ  σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα με επίκεντρο 18,48  χιλιόμετρα δυτικά ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments