Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Ο ΠΗΓΑΣΟΣ”

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “Ο ΠΗΓΑΣΟΣ”

–Από Χάρης Δάφλος–

” Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου η ετήσια χορευτική εκδήλωση των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων “Ο Πήγασος”. Η εκδήλωση έγινε στην Πλατεία Πάργηςμε πλήθος κόσμου, που σε πείσμα του άστατου καιρού ήρθε να απολαύσει και να χειροκροτήσει τους μικρούς και μεγάλους χορευτές μας, που χόρεψαν σε μοντέρνους και παραδοσιακούς ρυθμούς, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος και προσθέτει:

“Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ.Νίκο Γκόλα για την παραχώρηση της Πλατείας Πάργης.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή μετεωρολογίας του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ.Άρη Μπαρτζώκα,  αφενός που με την ασφαλή του πρόβλεψη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή μας, αφετέρου δε για την παρουσία του σε αυτήν.

Πολλές ευχαριστίες ακόμη στην Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Παρασκευή Τσίλη, καθώς και στη Δ/ντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου (Βαλάνειο) κα Χαρίκλεια Ντάση για τη διευκόλυνση που προσέφεραν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιωαννίνων «Πήγασο» να χρησιμοποιήσει την αίθουσα του Γυμναστηρίου του σχολείου, που παρόλο που δεν τη χρειαστήκαμε τελικά αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στα παιδιά του Συλλόγου και στους γονείς τους, καθώς και στις γυναίκες του Συλλόγου, που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους κι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τη θετική τους ενέργεια για την πραγματοποίηση της χορευτικής μας παράστασης.

Η δύναμη του κάθε Συλλόγου είναι τα μέλη του κι εμείς τη βραδιά της εκδήλωσης νιώσαμε αυτή τη δύναμη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης βραδιάς και σας περιμένουμε και σε επόμενες εκδηλώσεις μας”.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments