Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Με «ομόφωνα» συγχαρητήρια στους «ασημένιους» κωπηλάτες, ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Με «ομόφωνα» συγχαρητήρια στους «ασημένιους» κωπηλάτες, ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

APONOMH TSILH TZIALLA

 

Με τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα και σύσσωμου του σώματος, στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και τους πολυνίκες κωπηλάτες του, ξεκίνησε η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων συνεχίζει να μας κάνει περήφανους.

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν πάντα στο βάθρο των μεταλλίων Γιαννιώτες κωπηλάτες κι αυτό είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας», είπε ο Δήμαρχος και συνεχάρη εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου τον Γιάννη Τσίλη και τον Γιώργο Τζιάλλα που κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο με την Τετράκωπο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε «καλή επιτυχία» τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γαλλίας, που αποτελεί και την πρόκριση για τη συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ρίο, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι «θα την έχουν».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους άλλους δύο νεαρούς πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι.,  την Αμαλία Τσιάβου και το Στέφανο Ντούσκο που είχαν πολύ καλές εμφανίσεις στην πρώτη τους συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μεγάλης κατηγορίας, όπως και στους προπονητές και τη Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, στους οποίους όπως είπε «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», γιατί «δεν είναι εύκολο να κάνεις πρωταθλητισμό και κυρίως δεν είναι εύκολο με τις σημερινές συνθήκες στην Ελλάδα».

Ο Δήμαρχος κατέληξε λέγοντας πως «τα παιδιά αυτά σε κάθε διοργάνωση σηκώνουν ψηλά την Ελληνική σημαία, σηκώνουν ψηλά τα Γιάννενα και τιμούν την πόλη μας».

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments