Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Μιούζικαλ με θέμα: «Οι μικροί Φυγάδες και το σπίτι στο δάσος»

Μιούζικαλ με θέμα: «Οι μικροί Φυγάδες και το σπίτι στο δάσος»

mioyzikal

Μιούζικαλ με θέμα: «Οι μικροί Φυγάδες και το σπίτι στο δάσος» του Γιώργου Παπαδάκη.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Ιωάννινα «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» για το 2021 το 5ο Δ.Σ Ιωαννίνων ΕΑΕΠ και η Junior Όπερα «Τσακάλωφ» σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την παιδική όπερα «Οι μικροί Φυγάδες και το σπίτι στο δάσος» την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, ώρα 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας».

Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων φίλων οι οποίοι ζητούν να εξερευνήσουν ένα στοιχειωμένο σπίτι με αποτέλεσμα να αιχμαλωτιστούν σε αυτό.

Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά το Μάιο 2014 στη Ρωσία και τώρα είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και μάλιστα στα Ιωάννινα στα πλαίσια της «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης».

Η μουσική επιμέλεια του έργου είναι του Χρύσανθου Μουζακίτη, η σκηνοθεσία του Γκουρακούκι Νικολίν, της Ασπασίας Ζέρβα και της Μαρίας Ζαρκάδα. Η διδασκαλία και η Διεύθυνση Χορωδίας της Νίκης-Ειρήνης Λαμπρίδη, η Διεύθυνση ορχήστρας του Γιώργου Χλίτσιου. Η χορογραφία της Άλντα Χότζα.

Διανομή με σειρά εμφάνισης:

Πολυχρόνης       Ηρακλής Μπίστας

Γιώργος    Κίμωνας Τζιάσος

Φύλλια      Εύη-Βαρβάρα Καζανά

Φρέντη      Χρυσούλα Λιάρου

Αφηγητής Ιωάννης Δεβελέγκας Διευθυντής Ηπειρωτικής Όπερας

Συμμετέχουν η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ιωαννιτών και η Συμφωνική Ορχήστρα «Τσακάλωφ» Παιδική Χορωδία 5ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και οι τάξεις Δ΄Ε΄ΣΤ΄.

 

 

Δείτε Επίσης

Λ.Μενδώνη- Η Έκθεση της UNESCO  επιβεβαιώνει την ορθότητα των επιλογών και των επιστημονικών  και των πολιτικών.Ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ανήκει στο δημόσιο

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις  αντιλήψεις της για την πολιτική  με την οποία  λειτουργεί το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments