Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Μ.Κεφάλα(Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ)-Να βρούμε τον αρχηγό ο οποίος θα μπορεί να μιλήσει πάλι στην κοινωνία, θα μπορεί να εμπνεύσει την κοινωνία

Μ.Κεφάλα(Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ΝΔ)-Να βρούμε τον αρχηγό ο οποίος θα μπορεί να μιλήσει πάλι στην κοινωνία, θα μπορεί να εμπνεύσει την κοινωνία

kefala_maria“Έχω υπογράψει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.Είναι μια καθαρά προσωπική μου  επιλογή.Δεν αποτελεί επιλογή κανενός οργάνου ,και δεν εκπροσωπεί κανένα όργανο.Νομίζω ότι σ΄ αυτή τη διαδικασία ο κάθε νεοδημοκράτης και ο κάθε πολίτης που τον εκφράζει η ιδεολογία της κεντροδεξιάς παράταξης , και μπορεί να έρθει και να ψηφίσει στις προσεχείς εκλογές, θα πρέπει να είναι ελεύθερος να αποφασίσει για την ηγεσία της κεντροδεξιάς παράταξης και τον επόμενο πρωθυπουργό..”Αυτό τόνισε η κ. Μαρία Κεφάλα ,πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ,μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή προέδρου ,στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος).

Άλλα σημεία των δηλώσεών της:- Η Νέα Δημοκρατία περνά μια δύσκολη φάση στην ιστορία της.Είναι η παράταξη που έχει κάνει τις μεγάλες επιλογές ,που έχει βάλει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό..

-Έχουμε χάσει τους κλασσικούς συνομιλητές μας….Εμείς ως Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να απενοχοποιήσουμε τις ιδέες που  πραγματικά πιστεύουμε και στηρίζουμε..

-Να βρούμε μέσα από την διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών τον άνθρωπο ,τον αρχηγό,ο οποίος θα μπορεί να μιλήσει πάλι στην κοινωνία,  θα μπορεί να εμπνεύσει την κοινωνία ,να τον ακούσει η κοινωνία…Γιατί το πρόβλημα της ΝΔ είναι ότι δεν την ακούει η κοινωνία..

-Ο κύριος Τζιτζικώστας είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να επικοινωνήσει τις αρχές και τις αξίες μας και σε άλλο κοινό πέρα από τους ψηφοφόρους της ΝΔ..
-Αν δεν εκλεγεί ο κ.Τζιτζικώστας, θα στηρίξω τον πρόεδρο που θα υποδείξει η βάση..
Για τον κ. Ε.Μεϊμαράκη είπε ότι “έκανε ένα σπουδαίο αγώνα..” ,ενώ πρόσθεσε πως υπάρχει κλίμα ενότητας και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν άτομα που στηρίζουν όλες τις υποψηφιότητες

Ακούστε την συνέντευξη…

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments