Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Νέα Υόρκη: Δύο αγνοούμενοι και εικοσιπέντε τραυματίες από την κατάρρευση κτηρίων

Νέα Υόρκη: Δύο αγνοούμενοι και εικοσιπέντε τραυματίες από την κατάρρευση κτηρίων

Δεκάδες πυροσβέστες στο σημείο της καταστροφής

manxatan2

Δύο άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται σήμερα στη Νέα Υόρκη, ενώ ο απολογισμός των θυμάτων έχει αυξηθεί στους 25 τραυματίες από την έκρηξη που είχε αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά και να καταρρεύσουν κτίρια στη συνοικία Ιστ Βίλατζ, ανέφεραν οι αρχές.

Δεκάδες πυροσβέστες παρέμεναν στον τόπο της καταστροφής σήμερα το πρωί, σύμφωνα με έναν από τους εκπροσώπους της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Ανάμεσα στους τραυματίες, 4 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ενώ 5 από τους 25 τραυματίες είναι μέλη των σωστικών συνεργείων ή πυροσβέστες.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον αριθμό 121 της Δεύτερης Λεωφόρου και προκάλεσε τη μερική κατάρρευση του κτιρίου όπου στεγαζόταν ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο. Δύο όμορα κτίρια στον αριθμό 119 και 123 κατέρρευσαν ολοσχερώς ή μερικώς. Στο κτίριο με τον αριθμό 123 στεγαζόταν ένα εστιατόριο βελγικής κουζίνας.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments