Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Νέος συναγερμός με αεροσκάφος της Germanwings

Νέος συναγερμός με αεροσκάφος της Germanwings

Εντοπίστηκε διαρροή λαδιού και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Στουτγάρδη

Germanwings-002

Συναγερμός σήμανε σε αεροσκάφος τύπου Airbus A319 της Germanwings με προορισμό τη Βενετία, όταν υποχρεώθηκε να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο της Στουτγάρδης καθώς εντοπίστηκε διαρροή λαδιού.

Η πτήση 4U814 της Germanwings με 123 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα είχε απογειωθεί από την Κολωνία στις 9.55 πμ τοπική ώρα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας.

Η Germanwings ανακοίνωσε ότι οι πιλότοι έσβησαν τον ένα κινητήρα του αεροσκάφους και κατευθύνθηκαν προς τη Στουτγάρδη όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα.

«Πρόκειται για μία διαδικασία ασφαλείας που είναι ρουτίνας. Δεν ήταν αναγκαστική προσγείωση», τονίζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι το αεροπλάνο ελέγχεται από τεχνικούς.

Η Germanwings, μία θυγατρική του γερμανικού αερομεταφορέα Lufthansa, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας έπειτα από τη συντριβή αεροσκάφους της στις Γαλλικές Άλπεις την περασμένη εβδομάδα που στοίχισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους και οφείλεται σε σκόπιμη ενέργεια του συγκυβερνήτη.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments