Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Νίκος Γκόντας:”Απαράδεκτη μεθόδευση του Προέδρου του Δ.Σ και Προέδρου της ΔΗΑΝΕΤΑΙ

Νίκος Γκόντας:”Απαράδεκτη μεθόδευση του Προέδρου του Δ.Σ και Προέδρου της ΔΗΑΝΕΤΑΙ

 

” Για απαράδεκτη μεθόδευση του Προέδρου του Δ.Σ και Προέδρου της ΔΗΑΝΕΤΑΙ κ. Παπαδιώτη,έκανε λόγο ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ ΝίκοςΓκόντας, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος προκειμένου να πετύχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για καθιέρωση αμοιβών των μελών του Δ.Σ της ΔΗΑΝΕΤΑΙ και του Διευθύνοντα Συμβούλου της,προσπάθησε να κατηγορήσει την περίοδο της θητείας της παράταξης το  έτος 2010”.Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ στην οποία επισημαίνεται:

”Κατά την διάρκεια της θητείας μας, ουδέποτε λήφθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για αμοιβές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντα Συμβούλου  της. Αντίθετα, τώρα η παράταξή μας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να ελεγχθεί πως και γιατί επι της προηγούμενης θητείας και επί προεδρίας του ιδίου του κ. Παπαδιώτη, πληρώθηκαν τέτοιου είδους αποδοχές εν γνώσει του,   ότι δεν υπήρχε τέτοια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,όπως ο ίδιος δημόσια παραδέχτηκε.

Η σημερινή δράση της ΔΗΑΝΕΤΑΙ, είναι ουσιαστικά νεκρή και περιορίζεται αποκλειστικά στην είσπραξη ενοικίων,αφού απέλυσε όλους τους εναπομείναντες εργαζόμενους. Εμείς δεσμευτήκαμε να μη απολυθεί κανείς από τους εργαζόμενούς της στο πρώην ΞΕΝΙΑ και αξιοποιήσαμε το δυναμικό της σττην παρασκευή και διανομή  συσσίτιων σε 309 άπορες   οικογένειες, σε ένα πολύ  ευαίσθητο τομέα στον οποίο  δυστυχώς γίνεται προσπάθεια υποβάθμισης από την σημερινή Δημοτική Αρχή.

 Μετά την κατάργηση των συσσιτίων των απόρων , η υπό την προεδρία του κ. Παπαδιώτη  ΔΗΑΝΕΤΑΙ απέμεινε χωρίς προσωπικό καιάρα τελείως ανενεργή.

 Όσον αφορά την τοποθέτηση του κ. Δημάρχου περί δήθεν αναρμοδιότητας του  Δήμου για το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα πείνας εκατοντάδων οικογενειών που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, αυτή αποτελεί καινοφανή κοινωνική αναλγησία.

 Τέλος για την τοποθέτηση του κ. Δημάρχου ότι επί θητείας μας η ΔΗΑΝΕΤΑΙ , δεν παρουσίασε το παραμικρό αναπτυξιακό έργο, η απάντηση είναι ότι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο από ιδρύσεως του Δήμου, είναι η αξιοποίηση του πρώην ΞΕΝΙΑ, που συμβάλει καταλυτικά στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας, ενώ ταυτόχρονα ο Δήμος μας εισπράττει τεράστια μισθώματα, χωρίς να έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ για επένδυση σαράντα (40) εκατομμυρίων ευρώ περίπου,όταν είναι γνωστό οτι  επι δεκαετίες παρουσίαζε ζημιογόνο δράση για την πόλη΄΄ τόνισε μεταξύ αλλων ο κ, Γκόντας.”

 

                                                                           

 

 

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments