Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Διεθνή Νέα / Νεκρός από πυροβολισμούς σε κολέγιο στις Η.Π.Α.

Νεκρός από πυροβολισμούς σε κολέγιο στις Η.Π.Α.

Τουλάχιστον ένας νεκρός μέχρι στιγμής μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο πανεπιστήμιο του Γκόλντσμπορο στην Β. Καρολίνα. Ο δράστης αναζητείται

N.karolina-police

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα News-Argus, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε όταν ο ένοπλος που αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, άνοιξε πυρ μέσα στο Κοινοτικό Κολέγιο Γουέιν. Κάποιος εκπρόσωπος της σχολής είπε ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στη βιβλιοθήκη.

Το πανεπιστήμιο «είναι περικυκλωμένο, δεν πρόκειται για άσκηση, ολόκληρο το πανεπιστήμιο είναι αποκλεισμένο», αναφέρεται στον ιστότοπο του Κολεγίου Γουέιν, χωρίς να δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις.

Στο Κοινοτικό Κολέγιο Γουέιν φοιτούν περίπου 4.000 σπουδαστές, ενώ αρκετές χιλιάδες είναι αυτοί που παρακολουθούν μεμονωμένα μαθήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτεες πληροφορίες που μετέδωσε το το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο ύποπτος είναι ένας λευκός, φαλακρός άνδρας με μούσι και τατουάζ πάνω από το αριστερό μάτι του, που φορά μπλε τζάκετ και ανοιχτόχρωμο παντελόνι. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή και άγνωστα, ενώ αδιευκρίνιστο είναι και το αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Α.Ιωαννίδου(Εντεταλμένη διδάσκουσα Université Paris II, Panthéon – Assas, και δικηγόρος Παρισίων)-Δυστυχώς οι «υποσχέσεις» του Ισλαμικού κράτους γίνονται πράξη.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— «Για όλους τους εκπαιδευτικούς , συζήτησα και με φίλους, ήταν τεράστιο το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments