Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

PASΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Το 2017 φαίνεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ότι πηγαίνει καλά για την γυναικεία ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς επικράτησε και του ΙΩΝΙΚΟΥ στο Αγρίνιο με 0-3 σετ για την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου και αναρριχήθηκε και άλλο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Οι γυναίκες του ΓΑΣ ήταν καλύτερες σε όλα τα σετ και δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Αγρινίου η οποία δυσκολεύονταν πολύ να οργανώσει το παιχνίδι της.

Από την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες με τον προπονητή Κώστα Τσιούπη να βγάζει αρκετά συμπεράσματα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ακολουθεί βέβαια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λαμία με τον τοπικό ΑΟΛ ο οποίος βρίσκεται σταθερά στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος οι οποίες οδηγούν στα play-off ανόδου για την Α1 Εθνική.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η νίκη του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού επί του Καμπανιακού με 3-0 σετ δείχνοντας όπως άλλωστε το είχαμε επισημάνει και στη μεταξύ μας αναμέτρηση ότι η ομάδα της Λάρισας εμφανίστηκε μεταμορφωμένη και πιο δυνατή μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ’80 ΑΓΡΙΝΙΟΥ– ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(0-3): 14-25, 15-25, 20-25

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΄80 (Κόρδος): Βομβύλα, Λογκιζίδου, Τζωρτζοπούλου, Παπανίκου, Σταμουλακάτου, Κιρκινέζου(λ), Μπέτσα-Βέτσα, Ασλανίδη, Δημητράντζου(λ), Σιακαβέλλη, Καλαμπαλίκη, Λαγοπάτη, καραντάσιου.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος – Σταματελόπουλος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα Γ., Λάγκα, Κουκουτή Ολγ., Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Μαγκλάρα Χρ., Ασημακίδου, Βολυράκη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κουκουτή Ιωαν.(λ), Στεφάνου Σωτ.

Διαιτητές:
Φλούδας(Α) – Πιταροκοίλης(Β) – Σιακαβέλλης(Σ)

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments