Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Οι επιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας  

Οι επιχειρήσεις στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζίτσας  

DSC02805Από:Γιώργος Γκόντζος

Με τη Διοίκηση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ» συναντήθηκε  ο Δήμαρχος  Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της «ΠΙΝΔΟΣ» Ανδρέα Δημητρίου και τον Γενικό Δ/ντη Λάζαρο Τσακανίκα  και  τους συνεχάρη για το βραβείο που απέσπασε η εταιρεία από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) ως επιβράβευση των προσπαθειών της Διοίκησης, των εργαζόμενων και των συνεργατών πτηνοτρόφων να την κρατήσουν σε θετική πορεία παρά το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον.

Ταυτόχρονα αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου της πτηνοτροφίας και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τις ποσότητες των τροφίμων που προσφέρει η «ΠΙΝΔΟΣ»,  η οποία μαζί με άλλες επιχειρήσεις ενισχύουν έμπρακτα την προσπάθεια του Δήμου Ζίτσας να στηρίξει δημότες που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ενόψει των εορτών, ο Δήμος Ζίτσας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με διαφανείς διαδικασίες, αντικειμενικά κριτήρια και διακριτικότητα, διαθέτει τρόφιμα σε δημότες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος ευχαριστεί τους επιχειρηματίες που συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε, ειδικά την περίοδο των εορτών, να ενισχυθούν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο. «Η ανταπόκριση των φορέων και επιχειρήσεων που συνδράμουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αποδεικνύει την αγάπη για το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και  αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πλιάκος.

Οι επιχειρήσεις που έχουν μέχρι σήμερα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του αρμόδιου  για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αντιδημάρχου, Αλκιβιάδη Βότσικα, και προσέφεραν προϊόντα τους είναι: «ΠΙΝΔΟΣ», Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε., OVO FRESCO A.B.E.E., ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ΥΙΟΙ Ο.Ε., ΜΠΕΡΡΗΣ Α.Ε., ALFA (δημιουργίες ζύμης) – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΤΟΥΚΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ ΣΠ. ΓΚΟΤΖΟΥ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments