Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι «ΟΡΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΓΓΟΥ 2015»

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, οι «ΟΡΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΓΓΟΥ 2015»

DSC02314DSC02340IMG_2627

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη  επιτυχία, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, οι  «ΟΡΕΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΓΓΟΥ 2015», στο Δ.Δ.  Λύγγου του Δήμου Ζίτσας(Ν. Ιωαννίνων).Συμμετείχαν  συνολικά 119 αθλητές(79 δρομείς και 40 ποδηλάτες), από την  Ήπειρο και γειτονικούς νομούς, στα αγωνίσματα του ορεινού τρεξίματος, της ορεινής ποδηλασίας και του – ιδιαίτερα δύσκολου – «μικτού αγωνίσματος». Οι προσπάθειες  των  αθλητών υποστηρίχθηκαν από μεγάλο αριθμό φίλων και συνοδών τους, αλλά και από πολλούς  φίλαθλους επισκέπτες.

Η διαδρομή ορεινής  πεζοπορείας  και ποδηλασίας «Λ 3», με τον πρωτοεμφανιζόμενο στίβο εμποδίων, τα  δύσκολα τεχνικά, κατηφορικά και ανηφορικά μονοπάτια, αλλά και τα όμορφα τοπία, γέμισε με τα ζωηρά χρώματα των αθλητών και των ποδηλάτων βουνού. Η θετική ενέργεια των αγωνιζόμενων ανδρών,  γυναικών και παιδιών – παρά την κόπωσή τους – δημιούργησε μια ιδιαίτερα όμορφη και ζωογόνο ατμόσφαιρα, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους θεατές. Οι λίγοι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, αλλά και εκείνοι της ευρύτερης περιοχής, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι με τον κόσμο που γέμισε τον τόπο τους, για μία ακόμη φορά, στους «  4ους  Ορεινούς Αγώνες Λύγγου»!

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λύγγου «Η Αγία Τριάδα», εκφράζει  τις θερμές του  ευχαριστίες προς  τους αθλητές και τους θεατές των αγώνων, τον Δήμο Ζίτσας(Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Στέφανο), τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Λύγγου, τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας «Άσσο», τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, τους χορηγούς,  την ΕΛ.ΑΣ., το Δασαρχείο Ιωαννίνων, την 5η Κυνηγετική Ομοσπονδία και τη Θηροφυλακή(Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα κ. Τσάμη Κωνσταντίνο),  το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιωαννίνων. Επίσης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, για την πολύτιμη βοήθειά τους,  προς τους εθελοντές: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΑΛΕΞΗ,  ΚΥΡΟΥΣΗ ΧΑΡΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΥΛΑ,ΖΗΚΟ ΓΙΑΝΝΗ,ΧΑΪΔΟ ΘΑΝΑΣΗ, ΑΥΓΕΡΗ ΑΛΕΞΗ, ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ,ΡΙΖΟΥ ΑΛΕΚΑ,ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΑ,ΓΟΥΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΚΟΥΚΕΣΗ ΟΔΥΣΣΕΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

Εκ μέρους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λύγγου

ο Τεχνικός Υπεύθυνος των αγώνων

Παπαϊωάννου Βαγγέλης

Υ.Γ.  Ευχαριστώ πολύ, για την πολύτιμη υποστήριξή τους, τον Πρόεδρο του Συλλόγου  Τσιάκα Μιχάλη, την Αντιπρόεδρο Μπριασούλη Αλέκα και τον Ταμία Νούτσο Κωνσταντίνο.

 

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments