Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων:Τι ξέχασε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων:Τι ξέχασε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα

nosokomeio_148Από:Γιώργος Γκόντζος– Σε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων σημειώνονται τα εξής:

Τι ξέχασε ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα

Με την ορμή της νιότης του (και όχι του πολιτικού του φανατισμού…) ο πρώην διοικητής του ΓΝ Χατζηκώστα κος Λ. Γεωργόπουλος θεωρεί ότι η μόνη πρέπουσα και αρμόζουσα κεφαλή στο νοσοκομείο Χατζηκώσταείναι η δική του. Γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνουμε πώς θεωρεί ακέφαλο ένα νοσοκομείο που είχε διοικήτρια και μάλιστα άμισθη,ενώ ταυτόχρονα εκτελούσε και το χρέος της ως γιατρός αναισθησιολόγος.

Το παράδειγμαμάλιστατης επιτυχημένης διοίκησης από τηνκυρία Μανατάκη μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάποτε πρέπει να έλθει η στιγμή που θα προχωρήσουμε  στην εισαγωγή θεσμών (όπως θα μπορούσε να είναι η εκ των έσω διοίκηση) που θα εμπεδώνουν τη δημοκρατική λήψη διοικητικών αποφάσεων, τη λογοδοσία των διοικήσεων και τον έλεγχο ως προς την ανταπόκριση των προσφερομένων υπηρεσιών υγείας στις τοπικές κοινωνικές ανάγκες.

Δεν θα συνεχίσουμε την κριτική μας στο υπόλοιπο περιεχόμενο της δήλωσης αυτοθαυμασμού και μίξης ψεμάτων, αλήθειας και μισής αλήθειας. Όλοι οι παρόντες (και ήταν πολλοί) στις συναντήσεις του υπουργού μπορούν να κρίνουν και ίσως η κρίση τους να είναι η αιτία που στελέχη της αντιπολίτευσης σχεδόν μία εβδομάδα μετά προσπαθούν ακόμα να αποδομήσουν,χωρίς βέβαια επιτυχία, την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας.

Άλλωστε ως παιδί της ΝΔ πρέπει να ανταποδώσει στον πολιτικό χώρο που ανήκει το διορισμό του σε τόση μικρή ηλικία με ανύπαρκτη εμπειρία και παχυλό μισθό που θα ζήλευαν όλοι οι συνομήλικοί του…

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείων Ιωαννίνων

Δείτε Επίσης

Α.Πανίδη-Ανοικτή πρόσκληση για ενημέρωση για τον καρκίνο ,αύριο Παρασκευή ,στις δράσεις της 1ης Τ.ΟΜ.Υ =’Εκδοση και παραπεμπτικών προληπτικών εξετάσεων .

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—–Τις  δράσεις ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο ,της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κέντρου ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments