Κυριακή , 24 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Ο Γερμανός γιατρός” στο θερινό σινεμά σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό στις 7 και 8 Ιουλίου

“Ο Γερμανός γιατρός” στο θερινό σινεμά σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό στις 7 και 8 Ιουλίου

Germanos giatrosΑπό:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–“Ο Γερμανός γιατρός” είναι η ταινία που θα προβληθεί στο θερινό σινεμά σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό στις 7 και 8 Ιουλίου αντίστοιχα.

Στην Παταγονία του 1960 μια οικογένεια φιλοξενεί στην πανσιόν της έναν Γερμανό γιατρό. Εκείνος υπόσχεται να βοηθήσει τη μικρή κόρη της στην καθυστερημένη ανάπτυξή της. Η κόρη όπως και η μητέρα, συμφωνούν, αλλά ο πατέρας αντιδρά έντονα, ενώ παράλληλα μια πράκτορας της ισραηλινής Μοσάντ αναζητά στην περιοχή τα ίχνη του ναζί εγκληματία Γιόζεφ Μένγκελε…

H αργεντίνικη ταινία, “Ο Γερμανός γιατρός” σε σκηνοθεσία Λουτσία Πουέντσο με τους: Άλεξ Μπρέντεμιουλ, Νατάλια Ορέιρο, Φλορένσια Μπάδο, Ντιέγκο Περέτι, Έλενα Ρόχερ κ.ά. θα προβληθεί στο θερινό σινεμά που διοργανώνει ο Δήμος Ζηρού την Παρασκευή 7 Ιουλίου στη Φιλιππιάδα (χώρος θεατράκι, ώρα έναρξης 21.30) και το Σάββατο 8 Ιουλίου στο Θεσπρωτικό (Πλατεία, ώρα έναρξης 21.30)

Της προβολής της συγκεκριμένης ταινίας, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, θα προηγηθεί, τόσο στο Θεσπρωτικό όσο και στη Φιλιππιάδα, η προβολή της παιδικής ταινίας “Μάγια η Μέλισσα” (ώρα έναρξης 20.00) για τους μικρούς φίλους.

Η είσοδος σε όλες τις προβολές θα είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments