Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Δήμος Δωδώνης θα προσλάβει προσωπικό με δίμηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Ο Δήμος Δωδώνης θα προσλάβει προσωπικό με δίμηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου

Μέχρι και την Πέμπτη 28 Μαίου οι αιτήσεις

Ο Δήμος Δωδώνης  θα προσλάβει προσωπικό με δίμηνη σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δεκαέξι (16) άτομα, στην Τεχνική Υπηρεσία για την κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών. Για τα προσόντα και την προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών μίλησε στο Δ/Ρ και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» (Βίκυ Μιχέλη)  ο πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μπούκας, ο οποίος τόνισε πως δεν λύνεται το πρόβλημα αλλά είναι μια μικρή κίνηση ενόψει των αναγκών του καλοκαιριού:

«Πιο συγκεκριμένα θα προσληφθούν:
14 Εργάτες Καθαριότητας (ΥΕ16). Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Υποχρεωτικής εκπαίδευσης και δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ.2 του Ν.2527 )
Δύο (2) Χειριστές Μηχανημάτων Έργων JCB (ΔΕ 28). Οι υποψήφιοι πρέπει να….
διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος χειριστή μηχανήματος εκσκαφέα ομάδας μηχανημάτων Β’ και τάξεως Γ. Για τις παλιότερες του 1990 άδειες απαιτείται άδεια ομάδας μηχανημάτων Α’. Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ι.Ε.Κ.) ή άλλο ισότιμο τίτλο Σχολικών Μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής βάσει του οποίου χορηγείται η ανωτέρω άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: 1) Αίτηση όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και ΑΦΜ, ΔΟΥ, ΑΜΚΑ, 2) Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, 3) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού, 4) Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και ότι δεν έχουν κώλυμα υπέρβασης της δίμηνης απασχόλησης μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών, 5) Τα δικαιολογητικά που προβλέπονται για τους Χειριστές Μηχανημάτων Εργων , όπως περιγράφονται κατά τον ανωτέρω πίνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου ΔΩΔΩΝΗΣ (Δ/νση: Αγία Κυριακή τηλ: 2654360100) .

Ήδη το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέχρι και την Πέμπτη 28 Μαίου 2015».

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments