Πέμπτη , 11 Απριλίου 2024
Αρχική / Συνεντεύξεις Ραδιοφώνου / Μανώλης Κεφαλογιάννης στο Δ/Ρ:”Επιτακτική ανάγκη εθνικής συνεννόησης ,είναι μονόδρομος”

Μανώλης Κεφαλογιάννης στο Δ/Ρ:”Επιτακτική ανάγκη εθνικής συνεννόησης ,είναι μονόδρομος”

Για την επιτακτική ανάγκη εθνικής συνεννόησης την οποία χαρακτήρισε μονόδρομο έκανε λόγο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ  Μανώλης Κεφαλογιάννης μιλώντας στο Δ/Ρ και στην εκπομπή «Στα σημεία των καιρών» (Βίκυ Μιχέλη).Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πληρώσει η κυβέρνηση την δόση του ΔΝΤ τον Ιούνιο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως μια τέτοια κίνηση θα οδηγούσε την χώρα σε χρεοκοπία.
«Είμαστε ανοικτοί σε μεγάλη συνεννόηση με όλες τις δυνάμεις που θέλουν να σωθεί η χώρα, έστω και την ύστατη στιγμή. Αλλά σε μεγάλη εθνική συνεννόηση για αλλαγή πολιτικής! Για να επιστρέψουμε στο δρόμο της σταθερότητας, των μεταρρυθμίσεων και των σταδιακών φορολογικών μειώσεων. Αν φοβάται ότι σημαντικός αριθμός βουλευτών του δεν θα στηρίξει όποια συμφωνία φέρει, δεν χρειάζεται να αφήσει και τη χώρα να παρασυρθεί στο χάος που δημιούργησαν. Έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή. Η χώρα δεν αντέχει ούτε εκλογές, ούτε δημοψήφισμα. Μήπως θέλουν να τους δώσουμε και «λευκή επιταγή»; Λυπάμαι, αλλά λευκή επιταγή δεν έχει δώσει ποτέ και δεν έχει το δικαίωμα να δώσει η Νέα Δημοκρατία σε κανένα κόμμα και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ… Είδατε τι έγινε στο εσωτερικό τους. Αλαλούμ. Εκείνοι θα ψηφίσουν όλοι τους τη συμφωνία που θα φέρουν; Αυτό είναι το ερώτημα.»
Παράλληλα,  ο κ.Μ. Κεφαλογιάννης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε ότι λέει ψέματα στον ελληνικό λαό.
«Όταν θα φανεί η απάτη και αποκαλυφθεί η απόλυτη κοροϊδία, όταν αυτοί που «έσκιζαν μνημόνια» αναγκαστούν να πάρουν μέτρα που δεν τα προέβλεπε κανένα μνημόνιο ως τώρα, τότε αυτό το «ροζ συννεφάκι» για πολλούς θα γίνει, ξαφνικά, φοβερός εφιάλτης για όλους! Ο κ.Αλέξης Τσίπρας είχε το θράσος να μιλήσει στο κόμμα του για 100 μέρες της δικής του διακυβέρνησης. Τις πρώτες δικές μας 100 μέρες κάναμε «μαραθώνιο» για να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της Ελλάδας διεθνώς. Και τα καταφέραμε! Αυτός δαπάνησε τις 100 πρώτες μέρες του, για να κάνει ξανά την Ελλάδα αναξιόπιστη. Και να τη φέρει στο χείλος της αβύσσου…»

Δείτε Επίσης

Η Banda Entopica με νέο δίσκο στη “Μουσική Κερασιά”

Από: ΕΒΙΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗ/ EVITA THEOCHARI Ακούστε εδώ τη νέο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην εκπομπή Μουσική Κερασιά για την ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments