Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΟΥ

xristougenna2xristoygennaΑπό:Γιώργος Γκόντζος

«Μαγικές» και χαρούμενες στιγμές σε ντόπιους και επισκέπτες, υπόσχεται ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, που μετέτρεψε την πλατεία των Πραμάντων σε ένα ειδυλλιακό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό.
Το δέντρο «φωτίστηκε» με εκατοντάδες λαμπιόνια, το βράδυ της Τετάρτης, όταν μικροί και μεγάλοι βγήκαν στην πλατεία για να πάρουν μια γεύση από την λάμψη των Χριστουγέννων, σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται, καθώς οι μικροί φίλοι των Πραμάντων, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα μπορούν να κάνουν βόλτα, με το λαμπερό τρενάκι, αλλά και με τα άλογα που βρίσκονται στο χώρο.
Για να στηθεί το πανέμορφο σκηνικό, τις προηγούμενες ημέρες εργάστηκαν από κοινού ο Αντιδήμαρχος Νίκος Βαΐτσης, η Αθλητική Ένωση Πραμάντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Γυναικών Πραμάντων, βάζοντας ο καθένας την δική του «πινελιά».
Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων εύχεται σε όλους “Χρόνια Πολλά” και καλεί μικρούς και μεγάλους, να επισκεφθούν την περιοχή τις ημέρες των γιορτών και να περάσουν αξέχαστες, οικογενειακές στιγμές!

Δείτε Επίσης

Ν.Τσόλης-Σημαντική η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των προσφύγων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Στην  σημασία του  αθλητισμού  στην κοινωνικοποίηση  των  προσφύγων ,και  στις  δικές  του  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments