Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Άρτας σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της Πάτρας εν όψει του Πάσχα

Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Άρτας σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της Πάτρας εν όψει του Πάσχα

patra 2Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Την παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Άρτας στην περιοχή της Πάτρας πραγματοποίησε ο Δήμος Αρταίων. Η εκδήλωση είχε σαν στόχο την στοχευμένη προβολή σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της περιοχής εν όψει και του Πάσχα και περιελάμβανε γνωριμία και προβολή των βυζαντινών μνημείων και των αγροτικών προϊόντων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και παρέστησαν πολλά μέλη της Ηπειρώτικης αποδημίας της Πάτρας, καθώς και ξενοδόχοι της περιοχής της Άρτας- μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», όπου συνομίλησαν με δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες της περιοχής. Παράλληλα, μοιράστηκε τουριστικό έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ οι παριστάμενοι δοκίμασαν και τοπικά προϊόντα της Άρτας από ειδικό μπουφέ που είχε στηθεί για την εκδήλωση.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε παρατηρήσει στην Άρτα μια σημαντική αύξηση των επισκεπτών από την περιοχή της Πάτρας και εν γένει της Αχαΐας. Πρόκειται για νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για την περιοχή μας και για τους επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι καλούνται να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα. Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η Ιόνια Οδός αντιληφθήκαμε την σημασία της γνωριμίας των δυο περιοχών και της ανάπτυξης τουριστικού ρεύματος από τη μια στην άλλη. Για αυτούς τους λόγους πραγματοποιήσαμε αυτή την πρώτη εκδήλωση στην Πάτρα και θα συνεχίσουμε τις επαφές με τη μεγάλη αγορά της Πελοποννήσου με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Εκ μέρους του Δήμου, στην Πάτρα βρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Χαρακλιάς, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΚΜΠΑΜΠ Μιχάλης Κοτσαρίνης και της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Κώστας Ζέρβας και η Προϊσταμένη του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Κωνσταντίνα Κωνσταντάκη.

Ο Δήμος Αρταίων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών, καθώς και τις επιχειρήσεις της περιοχής που συμμετείχαν με προϊόντα τους στην εκδήλωση.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments