Δευτέρα , 11 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Περιοδεία της ΤΕ Πρέβεζα του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Περιοδεία της ΤΕ Πρέβεζα του ΚΚΕ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Κώστα Κωτσαντή μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας- Λευκάδας και περιφερειακό σύμβουλο Ηπείρου με την Λαϊκή Συσπείρωση περιόδευσε την Πέμπτη 24-01-2019 στο Νοσοκομείο Πρέβεζας  στα πλαίσια της ενημέρωσης των εργαζομένων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, που αφορούν την συμφωνία των Πρεσπών.

Από την συζήτηση με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου, αναδείχτηκαν οι αγωνίες τους για τις εξελίξεις στη περιοχή και πως και από αυτή την συμφωνία οι λαοί των δύο χώρων μόνο να χάσουν έχουν.

Κατανοούν πως το ΝΑΤΟ που διαμέλισε την Γιουγκοσλαβία και έβαλε φωτιά στα βαλκάνια δεν παρεμβαίνει και τώρα για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών της περιοχής. Τέλος, η πλειοψηφία των εργαζομένων και στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας παρακολουθεί με προσοχή τις θέσεις του ΚΚΕ και σε αυτό το ζήτημα.

Από την πλευρά του Κόμματος καταδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο πως πρόκειται για μια αντιδραστική συμφωνία Νατοϊκής κοπής η οποία αυξάνει την ένταση στην περιοχή και υποθάλπει  τον εθνικισμό και τον αλυτρωτισμό εκατέρωθεν. Με αυτή την συμφωνία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται στον πιο πιστό συνεργάτη των Ιμπεριαλιστών και των οργάνων τους. Αποδεικνύει επίσης πως είναι και ο πιο πιστός υπηρέτης των συμφερόντων της εγχώριας αστικής τάξης.

Το ΚΚΕ απλώνει το χέρι στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού της περιοχής και τους καλούμε να συμπορευτούν με το Κόμμα της εργατικής τάξης, τον μόνο κόμμα που υπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών, απέναντι και ενάντια σε όλο το φάσμα των αστικών κομμάτων που είτε με τον εθνικισμό είτε με τον κοσμοπολιτισμό δεν διστάζει για τα συμφέροντα των ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών να βάλει φωτιά στην περιοχή. Να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού, σε όλες τις εκλογικές μάχες που θα υπάρχουν το επόμενο διάστημα.

Δείτε Επίσης

Πέτρος Μπελέρης στο Δ/Ρ : «Η δίκη και η απόφαση είναι «μία τιμωρία της ελεύθερης ψήφου. Μία τιμωρία της δημοκρατίας….»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πράξης της δίκης ΠΑΡΩΔΙΑ  και την καταδικαστική απόφαση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments