Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Χωρίς κατηγορία / Πρώτο κουδούνι σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού

Πρώτο κουδούνι σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού

Agiasmos 009

 

Το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε  σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Ζηρού  και εν μέσω ευχών έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι και μέλη των Σχολικών Επιτροπών Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, πρόεδροι και μέλη Τοπικών Συμβουλίων, παραβρέθηκαν στα Σχολεία του Δήμου και ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Ο Δήμαρχος κ. Καλαντζής, παραβρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας, όπου πέρα από τις ευχές για καλή σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και δημιουργία, υπογράμμισε και διαβεβαίωσε, ότι η Δημοτική αρχή, θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα, με σκοπό να βοηθήσει στην άμεση επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει και να συμβάλει στην εύρυθμη και απροβλημάτιστη λειτουργία όλων των Σχολείων του Δήμου.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Ζηρού, σημείωσε: «Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι ημέρα χαράς, αισιοδοξίας και αυξημένων προσδοκιών για τη σχολική περίοδο που αρχίζει.

Παράλληλα σηματοδοτεί κι ένα νέο ξεκίνημα όπου ο καθένας βάζει νέους στόχους, κάνει όνειρα, καλλιεργεί προσδοκίες. 

Οι δυσκολίες της εποχής δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο και να σταματήσουν τα όνειρα, τις ελπίδες και τις προσδοκίες των μαθητών μας.

Η πόρτα του γραφείου μου, των αντιδημάρχων, των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους, για να συζητήσουμε και να επιλύσουμε τα όποια ζητήματα παρουσιαστούν.

Εύχομαι στους μαθητές, στους  γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, με αισιοδοξία, δύναμη και θετική σκέψη. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας στο οποίο πρέπει όλοι με επιμονή και υπομονή να επενδύσουμε».

Δείτε Επίσης

“Ημέρα Καινοτομίας”, από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μία ξεχωριστή Ημέρα Καινοτομίας διοργανώνεται την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments