Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη καλλιεργητή φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος χθες το μεσημέρι πυροβόλησε κατά αστυνομικών

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη καλλιεργητή φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος χθες το μεσημέρι πυροβόλησε κατά αστυνομικών

astynomikoi-photo-arxeio

 

Σε δύσβατη δασική περιοχή στη θέση Βουλιανά στο Κορφοβούνι Άρτας,  βρέθηκαν και εκριζώθηκαν (195) δενδρύλλια κάνναβης

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη καλλιεργητή φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, ο οποίος πυροβόλησε κατά αστυνομικών σε δύσβατη δασική περιοχή Σε ετης Άρτας (θέση Βουλιανά Κορφοβουνίου Άρτας).

Ειδικότερα, χθες  το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μετέβησαν σε δύσβατη δασική περιοχή στο Κορφοβούνι Άρτας, προκειμένου να ελέγξουν πληροφορίες, σχετικά με ύπαρξη φυτείας σε σημείο της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της προσέγγισής τους στην περιοχή, δέχθηκαν πυρά από ένα άτομο, καλλιεργητή της φυτείας. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αλλά ο δράστης,   εκμεταλλευόμενος  το κατάφυτο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στην περιοχή, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (195) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,70) έως (2,55) μέτρα ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και εξοπλισμός.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλεια Άρτας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καλλιεργητή, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments