Σάββατο , 23 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο γήπεδο Σερβιανών

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο γήπεδο Σερβιανών

gipedo servianaΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανάπλασης στο γήπεδο Σερβιανών. Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, για το οποίο, από το 2011 δεν είχε γίνει η παραμικρή ουσιαστική ενέργεια ώστε να ικανοποιηθεί.

Η σημερινή δημοτική αρχή, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, προχώρησε βήμα βήμα όλη τη διαδικασία, εξασφάλισε τους οικονομικούς πόρους, δημοπράτησε το έργο με αποτέλεσμα σε λίγους μήνες να βαίνει στην ολοκλήρωση.

Ο αντιδήμαρχος Δωδώνης Γιώργος Θεοχάρης, ο οποίος συντόνισε όλη την προσπάθεια, δήλωσε ότι η ανάπλαση του γηπέδου ήταν κυρίαρχο ζήτημα για τους κατοίκους των Σερβιανών. Με την ολοκλήρωσή του, η τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ Ερασιτεχνική Κατηγορία, θα επιστρέψει και πάλι στο “σπίτι” της έχοντας κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος, αφού θα πάψει να χρησιμοποιεί το Πανηπειρωτικό Στάδιο.

Παράλληλα όμως το νέο γήπεδο θα δώσει διέξοδο στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους, έναν σύγχρονο κι ασφαλή χώρο άθλησης.

Στο διάστημα αυτό, στο γήπεδο εκτελούνται χωματουργικές εργασίες από την ΤΕΡΝΑ, στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος με την κατασκευάστρια εταιρία της Ιόνιας Οδού.

Παράλληλα έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και έγινε η ανάθεση για την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα.

Το έργο έχει προυπολογισμό εκατό χιλιάδων ευρώ, χρήματα που διατέθηκαν από το Δήμο Δωδώνης και την Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο Δήμος Δωδώνης, θεωρεί υποχρέωσή του, να ευχαριστήσει τόσο την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και την ΤΕΡΝΑ για την συνεργασία που υπήρξε ώστε το έργο να πάρει σάρκα και οστά.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το νέο γήπεδο προβλέπεται να αποπερατωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.

 

 

Δείτε Επίσης

Δ.Παπαγεωργίου-Δεν πρόκειται να παρέμβω στις διαδικασίες καμιάς παράταξης.

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—- Συνέντευξη στην οποία κατέθεσε  τις απόψεις  του για επίκαιρα ζητήματα του δήμου, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments