Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σκύλος μύρισε την κάνναβη και τα ναρκωτικά δισκία

Σκύλος μύρισε την κάνναβη και τα ναρκωτικά δισκία

Στη σύλληψη 38χρονου άντρα προχώρησαν άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

astynomia 2

Στη σύλληψη 38χρονου άντρα προχώρησαν την Παρασκευή άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι διαπίστωσαν ότι σε όχημα όπου επέβαινε, κατείχε ποσότητα κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Καθοριστική αποδείχθηκε η συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εκπαιδευμένου στην ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών, όταν εντόπισε σε οικία του 38χρονου, στην Περαία, ένα κιλό κάνναβης σε διαφορετικές μορφές και ναρκωτικά δισκία.

Από την οικία και την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν συνολικά: 946 γραμμάρια κάνναβης, 13 δέματα SKUNG συνολικού βάρους 224,8 γραμμαρίων, 15 ναρκωτικά δισκία, έξι αυτοσχέδια τσιγάρα εμπλουτισμένα με κάνναβη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3.405 ευρώ προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σε βάρος του 38χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, για παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments