Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στα εγκαίνια της 11ης PHOTOMETRIA 2019 ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας

Στα εγκαίνια της 11ης PHOTOMETRIA 2019 ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας

Σε ανακοίνωση του δήμου Ιωαννιτών αναφέρονται τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Πολυχώρου «Δημ. Χατζής» η έναρξη των εκδηλώσεων της 11ης Photometria 2019, του κορυφαίου γεγονότος στον χώρο της φωτογραφίας και των νέων τεχνών της χώρας μας.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε με τα εγκαίνια της Έκθεσης των 25 καλύτερων φωτογραφιών του διαδικτυακού διαγωνισμού, με τίτλο: “I have a dream”, 2019 που αποτελεί και το θέμα της φετινής διοργάνωσης & των 25 φιναλίστ photobook του διαγωνισμού Φωτοbook 2019.

Την έναρξη του σημαντικού θεσμού της πόλης, που έχει πλέον διεθνείς διαστάσεις, κήρυξε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινούν και φέτος οι εκδηλώσεις της PHOTOMETRIA, ενός σημαντικού γεγονότος για τα Ιωάννινα και όλη την Ελλάδα.

Μια διαδρομή που ξεκίνησαν οι συντελεστές της πριν από 11 χρόνια και συνεχίζεται ανοδικά με την στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και του Πνευματικού Κέντρου.

Υπάρχουν όνειρα δυνατά και διαχρονικά, όπως εμφατικά διατύπωσε ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, αλλά και μικρότερα εξ ίσου σημαντικά. Για αυτά τα μικρά και μεγάλα όνειρα αγωνιζόμαστε, ώστε να γίνουν πράξη στον τόπο μας» κατάληξε ο κ. Μπέγκας που έδωσε τα συγχαρητήρια του στους συντελεστές για την άψογη διοργάνωση, αλλά και στους εθελοντές για την καθοριστική συμβολή τους.

Τέλος ο Δήμαρχος Ιωαννίνων τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημιουργικής πρωτοβουλίας στο χώρο του Πολιτισμού και της Νεολαίας.

Οι εκθέσεις και οι δράσεις της PHOTOMETRIA 2019 συνεχίζονται το επόμενο διάστημα σε πολλές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιωαννιτών, αλλά και άλλα σημεία της πόλης μας.

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments