Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Πανεπιστήμιο ο Α.Βασιλείου

Στο Πανεπιστήμιο ο Α.Βασιλείου

image001Από το γραφείο τύπου του υποψήφιου βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ στο νομό Ιωαννίνων Αντώνη Βασιλείου η ακόλουθη αναφορά στην επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:

”Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα Ιωάννινα Αντώνης Βασιλείου, όπου συναντήθηκε με τον πρύτανη κ. Καψάλη με τον οποίο είχε μία εγκάρδια και λεπτομερή συζήτηση για τα προβλήματα και τις δραστηριότητες του πανεπιστημίου και ειδικότερα για την εξέλιξη της Αρχιτεκτονικής Σχολής για την οποία οι ΑΝΕΛ από καιρό είχαν δείξει έντονο το ενδιαφέρον τους. Διαπιστώθηκαν οι κοινές απόψεις και θέσεις για την βέλτιστη λειτουργία αυτού του τόσο σημαντικού εκπαιδευτικού ιδρύματος για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο γενικότερα. Ο κ. Βασιλείου διαβεβαίωσε τον κ. πρύτανη ότι ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος θα συνεχίσει να είναι φίλος και δίπλα στις προσπάθειες του πανεπιστημίου για να ξαναποκτήσει  η πόλη μας τον τίτλο της «πρώτη στα γράμματα».

Στη συνέχεια ο κ. Βασιλείου επισκέφθηκε και είχε ολιγόωρη αλλά σημαντική συζήτηση με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Βάββα, τον οποίο ενημέρωσε για τις θέσεις των ΑΝΕΛ στα θέματα υγείας,  και από τον οποίο ενημερώθηκε για την λειτουργία και τα προβλήματα και τους στόχους αυτής της τόσο σημαντικής μονάδας υγείας στην Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο.

Υπήρξε κοινή η διαπίστωση και η θέση ότι χωρίς υγεία, παιδεία και κοινωνική ασφάλιση, δεν υπάρχει κοινωνία. Ο κ. Βασιλείου  δεσμεύτηκε, στο μέτρο του δυνατού, ότι θα είναι στο πλευρό και υποστηρικτής των προσπαθειών του νοσοκομείου για πλήρη ανάπτυξη (παιδική μονάδα κ.λ.π) και λειτουργικότητα με στόχο την εξασφάλιση του αγαθού της υγείας στον πολύπαθο συμπατριώτη μας.”

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments