Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συμμετοχή στους πρώτους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης με την ομάδα «Βελλαΐτες».

Συμμετοχή στους πρώτους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης με την ομάδα «Βελλαΐτες».

 

Η Διευθύντρια του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές Γιώργο Κολόκα, Παναγιώτη Λαμπρίδη και Ηλία Γκίζα για τη συμμετοχή τους με την ομάδα «Βελλαΐτες» στους 1ους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης – «Μαθητές Αγορητές» (@agorites), οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στους χώρους των εκπαιδευτηρίων “Ο Απόστολος Παύλος”  στη Θεσσαλονίκη στις 17 και 18 Μαρτίου 2018 και διοργανώθηκαν από την Κοιν.Σ.Επ. «ΡΟΗ» υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπιου Παυλόπουλου (#ΑΡΤ2018).

Κατά την διάρκεια του 2ημέρου συνοδοί και μαθητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία της ρητορικής τέχνης αλλά επιπροσθέτως να παρακολουθήσουν χρήσιμα επιμορφωτικά σεμινάρια για την ρητορική, την διαμεσολάβηση, την γραφολογία κ.α.

Οι μαθητές – Αγορητές «Βελλαΐτες» είχαν εξαιρετική παρουσία, τους δόθηκε η ευκαιρία να μυηθούν στη ρητορική τέχνη, να εμπνεύσουν και άλλα παιδιά που από τώρα προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες εισάγοντας ένα καινούριο κεφάλαιο στις δράσεις του σχολείου μας ΓΕ.Ε.Λ. Βελλάς, τη Ρητορική.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments