Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Σε λειτουργία δοκιμών η εφαρμογή του Δήμου Πρέβεζας στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ για την απαλλαγή και την μείωση τελών

Σε λειτουργία δοκιμών η εφαρμογή του Δήμου Πρέβεζας στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ για την απαλλαγή και την μείωση τελών

Ως προς τη σχετική αναφορά της 16ης Φεβρουαρίου σε τοπικά μέσα της Πρέβεζας περί της μη λειτουργίας της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ για την απαλλαγή και την μείωση τελών έως και σήμερα, ο Δήμος Πρέβεζας σπεύδει να διευκρινίσει ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τόσο οι δοκιμές λειτουργίας, όσο και οι απαιτούμενες απαραίτητες ενέργειες από την αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία που επιμελείται του θέματος και σε άμεσο χρονικό διάστημα τίθεται σε λειτουργία, όπως άλλωστε προ ημερών ήταν γνωστό, τόσο για την υπηρεσία όσο και για όσους ενδιαφερόμενους είχαν σχετικά απευθυνθεί σ’ αυτήν.

«Εξάλλου, από τη σχετική απόφαση είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι ισχύει από την ημέρα της εγκρίσεως αυτής, δηλαδή ουδείς έχει να χάσει το παραμικρό από την ημέρα της λειτουργίας της πλατφόρμας, οπότε πολύ φασαρία από το τίποτα για ένα ήδη ειλημμένο, δρομολογημένο και υλοποιημένο θέμα, ακριβώς στο πάρα ένα της λειτουργίας του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τέλος, η Δημοτική Αρχή Πρέβεζας επισημαίνει ότι: «από την έξαρση της πανδημίας έχει εμπράκτως αποδείξει και επιδείξει το άμεσο ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις, με σειρά αποφάσεων ελαφρύνσεων. Ιδιαίτερα, δε, για τις επιχειρήσεις του τουρισμού, τις στήριξε με μετρήσιμο και καταγεγραμμένο αποτέλεσμα κατά την περασμένη τουριστική περίοδο, οδηγώντας κατά γενική ομολογία πλέον την Πρέβεζα να αποτελέσει την θετική εξαίρεση στον κανόνα».

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...