Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Συνάντηση Περιφερειάρχη με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και εκπροσώπους σωματείων

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ και εκπροσώπους σωματείων

 

 

Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ε.Δ. κ. Γιώργο Σουκουβέλο του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων και εκπροσώπων συλλόγων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του, κατά την οποία έγινε αλληλοενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και ιδίως για την πορεία των έργων που ανέλαβε να υλοποιήσει η Περιφέρεια, στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων που έχουν συναφθεί.

Ο Περιφερειάρχης, γνωστοποίησε ότι από τη στιγμή που η ΓΓΑ δεν διέθεσε,  ούτε  πρόκειται να διαθέσει τις απαιτούμενες πιστώσεις, η Περιφέρεια θα ολοκληρώσει από δικούς της πόρους το Κλειστό Γυμναστήριο (που αρχικά προορίζονταν για αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων) στο Πανηπειρωτικό Κέντρο Ανατολής, με καταληκτικό χρόνο παράδοσης στα σωματεία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Επίσης, τους ανακοίνωσε ότι στη διάθεση του αθλήματος της Άρσης Βαρών, θα τεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα  η κλειστή αίθουσα – προπονητήριο που κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια στο Ε.Α.Ν.Κ. Ιωαννίνων (στη Λιμνοπούλα), ενώ για τη διευκόλυνση των σωματείων θα υπάρξει συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας, ώστε να διατίθεται για προπονήσεις και το Κλειστό Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης, το οποίο επίσης ολοκληρώνεται με πόρους της Περιφέρειας.

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments