Δευτέρα , 29 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος στο Δ/Ρ: «Τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι στο Καλπάκι, είναι στην Κακαβιά…»

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος στο Δ/Ρ: «Τα σύνορα της Ελλάδας δεν είναι στο Καλπάκι, είναι στην Κακαβιά…»

Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Πρύτανης και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων με το Κίνημα Αλλαγής, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή “Στα σημεία των καιρών” για το σημαντικότατο θέμα της σύνδεσης της Ιόνιας οδού με Κακαβιά τονίζοντας ότι για το ζήτημα αυτό υπάρχει ελλιπής ενημέρωση ενώ χαρακτήρισε προσβλητική και αδικαιολόγητη τη στάση της Κυβέρνησης.

Ακόμη σχολίασε την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς το πρόσωπο της Άννας Διαμαντοπούλου ως υποψήφιας γενικής γραμματέως του ΟΟΣΑ, υποστηρίζοντας πως μία τέτοια τοποθέτηση σε παγκόσμιο οργανισμό θα ήταν ιδιαίτερα τιμητική υπόθεση για την χώρα μας και αναφέρθηκε στα ζητούμενα για την ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

Δείτε Επίσης

Συνάντηση εργασίας Β. Κικίλια-Μ. Ελισάφ για την τουριστική ανάπτυξη των Ιωαννίνων

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού, με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ. ...