Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Σκλίβανη

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Σκλίβανη

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων της Σκλίβανης πραγματοποιήθηκε το Σκλιβανίτικο Αντάμωμα και η ημερίδα με τίτλο «Φύση και Ορεινά Οικοσυστήματα» στη Σκλίβανη .

Τις επόμενες ημέρες κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Σκλίβανη 2019». Συγκεκριμένα:

Παρασκευή, 9 Αυγούστου:

Στις 8 το πρωί θα γίνει εκδρομή στη Λίμνη Ζηρού ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Σάββατο, 10 Αυγούστου, ώρα 21:00:

Μουσικοχορευτική Εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων, του Λαογραφικός Ομίλου Μελίκης & Περιχώρων Ν. Ημαθίας, του Λαογραφικού Ομίλου Βλάχων και Φίλων «ΛΑΪΛΙΑΣ» Ν. Σερρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών και Ποντίων Ν. Πρέβεζας.

Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα του Μιχάλη Μπραχόπουλου.

Κυριακή, 11 Αυγούστου:

Το πρωί, 09:30, θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ ευεργετών, πεσόντων και εκτελεσθέντων αμάχων στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Στις 19:00 θα γίνουν εκδηλώσεις για τα παιδιά με Χειροτεχνίες, Μουσικοκινητική κ.α. ενώ στις 23:59 θα ξεκινήσει το Πάρτι Νεολαίας SKLIVANI YOUTH

Δευτέρα, 12 Αυγούστου:

Στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός Γύρος:  Άγιος Γεώργιος – Χώρα – Προφήτης Ηλίας – Αγία Παρασκευή – Βιτσιρίνι –  Κεντρική Πλατεία, Παιδιά: Προφήτης Ηλίας – Τυροκομείο – Κεντρική Πλατεία

Το βράδυ, 21:00, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με θέμα «Αναδρομή στα παλιά τραγούδια της Σκλίβανης» με ομιλητές την Εβίτα Θεοχάρη και το Γιώργος Μπέλλο.

Τρίτη, 13 Αυγούστου:

Στις 07:30 το πρωί ο Ορειβατικός Σύλλογος Σκλίβανης διοργανώνει πορεία στο Ξηροβούνι, ενώ το απόγευμα στις 7:00 θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ Νέων και Παλαίμαχων.

Τετάρτη, 14 Αυγούστου

θα ανέβει η θεατρική παράσταση, από τη θεατρική ομάδα της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Αθηνών, «Τούρτα Σοκολάτα» στην Κεντρική Πλατεία και θα ακολουθήσει Λαϊκή Βραδιά στο καφενείο Ι. Μπούγια στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Αυγούστου θα γίνει πανηγύρι με τους: Θανάση Χαλιλόπουλο- Σωτήρη Σακαβίτση – Χρυσοβαλάντω και Πετρολούκα – Κυρίτση αντίστοιχα στο καφενείο Κωνσταντινίδη στη Κεντρική πλατεία.

 

* Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments