Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σωτήρης Ζώτος (ΚΚΕ) : «Ο Τσίπρας προσπαθεί να αποπροσανατολίζει την κοινωνία και με τη βούλα και να πάρει μέτρα θωράκισης του κεφαλαίου…»

Σωτήρης Ζώτος (ΚΚΕ) : «Ο Τσίπρας προσπαθεί να αποπροσανατολίζει την κοινωνία και με τη βούλα και να πάρει μέτρα θωράκισης του κεφαλαίου…»

sygkentrosh_6_4Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Σωτήρης Ζώτος στέλεχος του ΚΚΕ αναφέρθηκε στις συνέπειες και τις αλλαγές του δημοψηφίσματος σε Ευρώπη και Ελλάδα, στο ‘’όχι ‘’ του Δημήτρη Κουτσούμπα  στις προτάσεις Τσίπρα για τον εκλογικό νόμο καθώς και στην εκδήλωση προς τιμήν των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ στη Μουργκάνα Θεσπρωτίας που  διοργανώνει η ΕΠ Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας του ΚΚΕ την Κυριακή 26 Ιούνη. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

– 11.00 Συνάντηση των Οργανώσεων στο χωριό Τσαμαντάς της Μουργκάνας. Θα γίνει ιστορικός περίπατος και μουσικοαφηγηματικό δρώμενο.

– 18.00 Συγκέντρωση στο Φιλιάτι.

– 19.30 Πορεία στην Ηγουμενίτσα.

– 20.30 Κεντρική εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας με ομιλητή τον Κώστα Αβραμόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακούστε τη συνέντευξη.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments