Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σ.Δανέλλης(ΠΟΤΑΜΙ)- Να τελειώσει το παραμύθι των ισοδύναμων

Σ.Δανέλλης(ΠΟΤΑΜΙ)- Να τελειώσει το παραμύθι των ισοδύναμων

danelis“Τα ψέμματα τελειώνουν.Και αυτό που οφείλουμε απ΄εδώ και εμπρός απέναντι στον Ελληνικό λαό είναι η ειλικρίνεια ,η αλήθεια..” Αυτό τόνισε ο κ. Σπύρος Δανέλλης βουλευτής Ηρακλείου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ μιλώντας στο Δ/Ρ Ιωαννίνων , στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος).

Πρόσθεσε επίσης:”Η περίφημη ιστορία , πως κάποια από τα μέτρα που η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει και έχουν ενταχθεί στο μνημόνιο ,μπορεί να μη υλοποιηθούν ,ή να τα αλλάξουμε με κάποια ισοδύναμα, το παραμύθι των ισοδύναμων που φαίνεται πολύ καθαρά στο θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση ,πρέπει να τελειώσει…”Σε άλλο σημείο της συνέντευξης επισήμανε: ” Η κυβέρνηση ,μέσα σε ιδεοληπτικές αναγνώσεις, θεώρησε πως η ιδιωτική παιδεία συλλήβδην αναφέρεται σε κάποιους πολίτες οι οποίοι έχουν την δυνατότητα ,άρα ασκώντας φιλολαϊκή πολιτική ,έτσι όπως εκείνη την θεωρεί,μπορεί να επιβαρύνει εκείνους που έχουν..”

Για το νομοσχέδιο που αφορά τα ΜΜΕ τόνισε πως “πρέπει να τελειώνουμε με ένα από τα μεγάλα άγη που το πολιτικό σύστημα συλλήβδην έχει στην πλάτη του. Είναι θέμα αρχής για μας..” Και πρόσθεσε :”Στηρίζουμε επί της αρχής…Όμως μεταβαίνουμε από μια παλιά διαπλοκή ,από την εικοσιπενταετή διαπλοκή του πολιτικού συστήματος με τους σημερινούς καναλάρχες, σε ένα άλλο πλαίσιο ,μια άλλη διαπλοκή που θα είναι ο απόλυτος έλεγχος μέσα από την εκάστοτε κυβέρνηση των ΜΜΕ. Ο υπουργός Επικρατείας να είναι ο κυρίαρχος  παντοδύναμος του μιντιακού τοπίου..”Απαντώντας σε σχετική ερώτηση χαρακτήρισε “συκοφαντία ,χυδαιολογία η οποία σέρνεται” την άποψη πως το ΠΟΤΑΜΙ είναι δημιούργημα μαγαλοκαναλαρχών..

Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments